Share |

Leikkauslistaa julki.

Keskiviikko 6.4.2016 klo 10:49 - Kimmo Toroska

Hallituksen uusia leikkauksia mm:

-Tiestö
-Sairaspäivärahat
-Indeksijäädytykset
-Polttoaineveron korotus
-Kunnilta
Sekä monia muita "pienempiä".

Ministeri Soini totesi, että se maksaa joka aiheuttaa ???

Hallitus sopi juuri muutamia viikkoja sitten lisäbudjetin turvapaikanhakuun suuruudeltaan 0,5 MILJARDIA, eli 500 miljoonaa euroa ja me maksamme, vaikka emme sitä aiheuttaneetkaan ole !

Onko reilua tasapainottaa budjettia lisäleikkauksilla ja kiristyksillä jotta pystytään kattamaan turvapaikanhakijoiden vyöry ?
Ei todellakaan ole !

Ministeri Soini selitti, siis oikeasti selitti, että nyt turvapaikanhakija vyöry on lakannut, niin siksi nyt pystytään pysymään budjetissa.
Mikä on loppunut kysyn vaan ??
EU:n ulkorajoilla odottaa satojatuhansia tulijoita ja maksimissaan kuukausi, on totaalinen vyösry myös Suomessa jälleen käymässä, luuleeko herra ministeri suomalaisia aivan noin tyhmiksi?

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Budjetti, leikkaukset

Lisäleikkauksia puheista huolimatta !

Tiistai 5.4.2016 klo 11:00 - Kimmo Toroska

"Hallituspuolueiden johto: Lisäleikkauksia luvassa tänään kehysriihessä."

Ensin väkipakolla kiristetään yhteiskuntasopimus, jotta lisäleikkauksilta vältytään ja kun sen saivat, onkin aika tehdä lisäleikkauksia, eli tänään illalla kuulemme uuden leikkaus- ja kiristyslistan, noinko asian piti mennä hallitus ?

"Pienimuotoista" kusetuksen makua jälleen !

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Budjetti, leikkaukset, hallitus

Maamme on säilytettävä !

Tiistai 5.4.2016 klo 10:59 - Kimmo Toroska

Aihetta huoleen ? Minusta kyllä.

Kuten olen monesti todennut, niin olemme pieni itsenäinen oman kulttuurin omaava kansa, oman maan itsenäisyyden ja rauhassa elon puolesta taistelemaan joutunut, sekä vapaudesta ja kulttuuristamme, eli suomalaisuudesta kovan hinnan aikoinaan maksamaan joutuneet.
Nyt kuitenkin kaikki on tehty luovutettavaksi ilman vastarintaa pois ! Miksi ?
Jaa a, minä ainakaan en sitä voi käsittää.
Meillä on kovalla työllä rakennettu maa, joka on suomalaisille hyvä ja olemme sitä suojelleet maailman pahuudelta.
Nyt kuitenkin johtomme on valmis päästämään tämän kaiken murenemaan, johtuen juuri täysin eri kulttuurista tulevista turvapaikanhakijoista, joista aitoja hädässä olevia on vain pieni osa.

Eli nyt käynnissä oleva ”rikastuttaminen” suoritetaan päättäjiemme toimesta maahamme täysin ilman vastarintaa, eli he eivät arvosta isiemme taistoja ja maamme rauhallisena pysymistä !
Olemme joutuneet ja olleet valmiita tiukentamaan omaa elintasoamme, vaatimuksiamme, tekemään enemmän ym ym, jotta maamme suomalaisena ja rauhallisena pysyisi, mutta mutta ...
Nykyinen ja edellinen hallitus on tehnyt päätöksiä, joilla koko entinen hyvinvointivaltio laitetaan täysin kumoon, nykyisin ainoastaan hallitus jatkaa "hyvinvointivaltion" nimitystä ( kansalaisethan sitä ei siksi koe) ja perustellen näitä kaikkia leikkauksia sen pystyssä pitämiseen ja jopa turvapaikanhaku bisnestä välttämättömäksi.
Me olemme huonommassa jamassa, kuin esim. Kreikka ja silti meiltä leikataan ostovoimasta roimasti ja perusteluna on "hyvinvointivaltion" tulevaisuus, jotta lapsillemme ei jäisi niin suuri velka maksettavaksi ja jo muutaman päivän kuluttua tuosta päätöksestä hallitus kuitenkin päättää ½ miljardin euron lisäbudjetista turvapaikanhakijoiden kuluihin ! Joten mikä tärkeintä päättäjille ? Vuotuiset kuluthan turvapaikanhakija rumbasta tulee olemaan 1-2 miljardia varovaisesti arvioiden.
Maamme on totaalisessa lamassa, Eurooppa hälytystilassa, mutta mitä tekee Suomi ?
No, avasi vastaanottokeskuksia lähes joka päivä, mutta kuka niistä kuluista välittää, pitäähän vieraanvarainen olla, vai pitäisikö kuitenkaan ?
Ei todellakaan !
Nyt oikeasti rajat kiinni, rajavalvonta tiukaksi ja välitön käännytys rajalta vähintäinkin paperittomille, ilmat lämpenevät ja niin myös uusi vyöry on alkamassa.
Venäjä teki hienon päätöksen, kun lupasi sulkea turvapaikanhakijoiden pääsyn maahamme pohjoisesta, vaan ei se riitä, sillä jospa laitettaisiin myös oma rajavalvontamme kuntoon, jokaisen itsenäisen maan pitää valvoa oman maansa rajoja ja suojella kansaansa, miksi siis Suomi ei niin tee !
Mikään kansa, joka on n.5.5 miljoonainen, ei kestä tällaista vyöryä, ei taloudellisesti, eikä myöskään niin, että oma kauan vaalittu ja hyväksi havaittu kulttuuri säilyisi !Kukaan ei tiedä, montako sataa, tai tuhatta terroristia on maahamme ”turvapaikanhakijana” tullut, virallinen luku ministeri Orpolta on hieman yli 300, mutta mikä on totuus. Vaikka maassamme olisikin tuo 1% turvapaikanhakijoista terroristeja, siinä on juuri se 1% liikaa, miettikääpä vaikka jos teillä on 100 irtokarkkia ja yksi niistä on myrkytetty, haluaisitteko silti napostella niitä ?

Euroopassa on pamahdellut tuhoisasti ja on vain ajankysymys, milloin Suomi kokee saman, eikä siinä vaiheessa lohduta päättäjien vakuuttelut, että se oli vain yksittäistapaus !

Oma teemani on ollut jo pitkään: On tullut aika olla itsekäs, ensin Suomi ja suomalaiset !

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Suomi, suomalaiset

Turun kauppatorilla 2.4. 2016 klo. 15.30

Keskiviikko 30.3.2016 klo 21:37 - Kimmo Toroska

Leijona_3.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Suomessa kirkko hylkäämässä kristinuskon ?

Sunnuntai 27.3.2016 klo 21:16 - Kimmo Toroska

Suomea ja varsinkin suomalaisuutta on rakennettu kristillisin arvoin ja kristinuskoon pohjaten, kirkkoon vahvasti luottaen, mutta mutta ...

Mitä tekee kirkkomme, hylkää suomalaiset ja osaltaan myös kristinuskon, samalla kallistuen islamin uskon puoleen Suomessa suomalaisten kustannuksella, onko oikein ?

Vielä itse en anna periksi, vaan seurakunnan jäsenenä pysyn, koska kristilliset arvot ovat aina olleet minulle perusta, mutta kuinka kauan, saa nähdä.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Kristinusko, islami

Arkkipiispa ei välitä Suomen lainmukaisista päätöksistä !

Lauantai 26.3.2016 klo 18:09 - Kimmo Toroska

Arkkipiispa Mäkinen kertoi, että kirkko alkaa ottamaan hoiviinsa Suomessa kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneita ???

Haloo Mäkinen, onko tuo suvaitsevaisuutta, vai tyhmyyttä ?

Minusta se on pelkästään täydellistä tyhmyyttä ja suomalaisten tulevaisuutta kohtaan uhka !
Luulisi maamme kirkolla olevan ensisijaisesti vastuu suomalaisista, mutta ilmeisesti Mäkinen ei laske suomalaisia suojelun arvoisiksi.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Kirkko, turvapaikanhakijat

Kansa kyykkyyn.

Perjantai 25.3.2016 klo 20:34 - Kimmo Toroska

"Etlan Vesa Vihriälä: Lisäsopeutus voi olla väistämätöntä."

Tuo siis tarkoittaa sitä, että hallituksen jo päättämä 4 miljardin sopeutustavoite (kiristykset, leikkaukset ym ym) ei riitä, vaan lisää sopeutusta tarvitaan, jolloin kansalaisilta leikataan jälleen lisää, palkkoja alennetaan, tukia pienennetään ym ym, yksinkertaisesti kansa kyykkyyn, jos meistä joku vielä kyykynpään pääsee !!

Samalla kuitenkin turvapaikanhakuun on lisäbudjetit valmiina, turvapaikanhakijoista tulee meille maksettavaksi 1-2 miljardia euroa vuosittain ja sehän on selvää, vaikka hallitus sitä ei myönnä, niin kyseinen summa on meiltä suomalaisilta pois !

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Sopeutukset, leikkaukset

Onko Venäjä ainoa maahantunkeutujien rajoittaja ?

Torstai 24.3.2016 klo 22:48 - Kimmo Toroska

Suomi iloitsee siitä, kun Venäjän presidentti sulkee pohjoisen rajat !

Arvostan todellakin Putinin tekoa, mutta en oman hallituksemme !

Kuinka voi olla niin, että länsirajalta saa tulla maahamme vapaasti ja siihen eivät ministerimme puutu ?

Lyhyesti, onko rajojemme, tai oikeastaan oman maammee suojelu naapurien vastuulla ? Ei !

On yksinkertainen totuus, että jokainen maa suojelee omaa maataan ja kansalaisiaan, mutta kuinka Suomessa ?

Olemme sotia käyneet juuri siksi, että maahamme ei vieraat hallitsemattomasti tule, mutta kuinka nykyisin ?
Luotamme naapurivaltioihin, eikä itse tehdä asialle mitään.

On aika aloittaa maamme suojelu ja varsinkin oman pienen kansamme suojelu, koska me olemme vähemmistöä alle viidessä vuodessa tällä menolla, eli ovatko isämme/isoisämme menettäneet henkensä turhaan, en halua uskoa sitä.
Pitäähän maassamme olla enemmistö niitä oikeita tolkun ihmisiäkin !

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Turvapaikanhakijat, Venäjä, rajatarkastukset

Rikollisia kansanedustajia !

Torstai 24.3.2016 klo 20:00 - Kimmo Toroska

Hmmm, missä viipyy paheksunnat !!

SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne sai tuomion työriitojen sovitteluun liittyvässä asiassa, tuomio oli sakkoja, mutta silti, onko soveliasta kansanedustajalta jatkaa toimessaan oikeuden tuomion jälkeen ja varsinkin "työläisten" edustajana ;) !

Missä ovat muiden puolueiden kukkahatut ja missä vaatimukset eduskunnasta eroittamiseen ?

Nyt eivät toki voi huutaa puolueen puheenjohtajaa asiaa tuomitsemaan, koska sattuu olemaan erään puolueen puheenjohtajasta kyse :D

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Tuomiot, rehellisyys, kansanedustajat

Suomi ja sotarikos"tuomiot"

Keskiviikko 23.3.2016 klo 8:12 - Kimmo Toroska

Tämän päivän Brysselin hirveät tapahtumat ja Suomen oikeuskäytäntö !!

Tänään Suomessa sai "tuomion" irakilainen sotarikollinen, joka esiintyi mm. irtileikattu miehenpää kädessään facebookissa.
"Tuomio" oli 1 vuosi ja 1 kuukausi ehdollista !!!

Tällaisia velikultia tuolta Lähi-Idästä maahamme tulee ja Suomi maksaa heidän naurettavat oikeudenkäyntinsä ja varsinkin "tuomitsevat" heidän tekonsa, PTHYI sanon minä !

Mutta eihän Suomessa Brysselin, tai Pariisin tapahtumia voi tapahtua, eihän päättäjät ? (Sarkasmia)

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Sotarikolliset, tuomio

Päänkatkojalle ehdollista !!

Perjantai 18.3.2016 klo 16:04 - Kimmo Toroska

Kiesus !!

Hs.fi "Oikeus tuomitsi nuoren irakilaismiehen vuoden ja neljän kuukauden mittaiseen tuomioon sotarikoksesta. Tuomio on ehdollinen, joten mies vapautui samalla hetkellä vankeudesta. Hänet passitettiin vastaanottokeskukseen Tampereella poliisiaseman kautta."

Kyseinen mies tappoi miehen ja sen jälkeen katkaisi miehen pään, lisäksi otatti kuvan facebookiin, jossa riiputtaa uhrinsa päätä.

Näinkö Suomi "rankaisee" murhaajia/brutaaleja raakalaisia ?

Teeppä kirjanpitovirhe, niin jopa on tuomio ehdotonta ja maksat tuhansia euroja korvauksia !

Meneekö oikeustajuun kaikille ? Ei ainakaan pitäisi mennä.

Lisäksi, irakilaismies sai "tuomionsa" ja kuka kyseisen oikeudenkäynninkin maksoi ? Me !! Miksi ??

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Oikeustaju, rangaistus, murhaaja

Tasapuolista taakanjakoa ;)

Perjantai 18.3.2016 klo 8:23 - Kimmo Toroska

Postin toimitusjohtaja Heikki Malisen kokonaispalkka nousi 15 000 eurolla 486 000 eurosta 501 000:een. Tämän lisäksi hän sai 78 000 euron tulospalkkion.

Tuoko reiluutta taakanjakoon ja satojen ihmisten irtisanomiseen ?

Valtiojohtoinen yritys ? Käyttää myös "banaanivaltiota" tuloksen saamiseksi ?

Nyt kannamme vastuuta, koska Suomella menee niin huonosti !
(Sarkasmia)

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Posti, palkka, irtisanomiset

Kuinka voi päättäjämme olla näin tietämättömiä, vai ovatko ?

Perjantai 11.3.2016 klo 21:42 - Kimmo Toroska

Kuinka voi päättäjämme olla näin tietämättömiä, vai ovatko ?

Viime vuonna avattiin satoja vastaanottokeskuksia ja nyt, niistä ollaan osa sulkemassa ja perusteena se, että turvapaikanhakijoita ei tule samaa tahtia, kuin viime vuonna ?

No, jos asiaa oikeasti ajattelee, tajuaa, että nyt on vasta kevät alkamassa ja talvi todellakin onneksemme jarrutti vyöryä maahamme. Kunhan viikko pari menee, niin alkaa massiivinen vyöry uudelleen entistä rajumpana, jolloin jälleen vokeista paikat loppuvat, eli on perustettava uusia keskuksia heidän majoittamistarpeidensa tyydyttämiseen.
Vasta nyt pääsemme asiaan, siis kuka jatkossakin tulee asiasta tienaamaan ? 
Onko niin, että vastaanottokeskuksen perustaja tulee jälleen saamaan perustamiseen määrätyn määrän euroja, vaikka olisikin jo aiemmin keskus ollut ? Tulee.
Lisäksi, mikäli huhut paikkansa pitävät, ovat sopimukset kuitenkin määrätyn mittaisia olleet, eli veronmaksajien kulut eivät paikan lopettamishetkeen lopu.
Maahamme julkisista tiedoista poiketen on tänä vuonna varovaisesti arvioiden rynnimässä jopa 65000 turvapaikanhakijaa entisten lisäksi, eli riittääkö vokkien paikat ? Ei.
Onko maallamme varaa tähän ? Ei, ei voi enempää vähävaraisilta leikata !
Mitä mahdollisuutta maallamme on tätä invaasiota vastaan ?
Päättäjien mukaan ei mitään muuta, kuin että Venäjä sulkee rajansa :D Kuinka Ruotsi ? Täysin avoin !
Meidän on toimittava jo itse, eli rajat kiinni, kuten Baltian maat tekivät !

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Talous, turvapaikanhakijat, vastaanottokeskukset

Huolestuttava asenne päättäjillämme, milloin ensi isku ?

Keskiviikko 9.3.2016 klo 20:25 - Kimmo Toroska

Eikö todellakaan maamme viranomaiset havahdu asiaan.
Nyt siis Suur-Lontoon poliisin terrorismin vastaista yksikköä johtava Mark Rowley kertoo Isisin suunnittelevan laajoja ja massiivisia iskuja Pohjois-Eurooppaan, sekä kaavailevan sotaa länsimaalaista elämäntapaa vastaan. Kyseinen yksikkö on aiemminkin erittäin tarkasti pystynyt ennakoimaan tulevia iskuja.
Nyt siis Isis suunnittelee meidän osaan Eurooppaa suuria iskuja, mutta miten meidän omat virkamiehet asiaan reagoivat ? 
Eivät ainakaan vakavasti.
Kuinka voi olla mahdollista, että Isis saa solutettua tuhansia terroristejaan pelkästään Suomeen, koska maassammehan pitäisi olla tarkka valvonta (sarkasmia), kuten asiasta vastaava virkamies asian on kertonut.
Aiemmin siis sisäministeriön kansliapäällikkö Päivi Nerg on kertonut, että kaikkien turvapaikanhakijoiden tiedot ja taustat ovat viranomaisilla tiedossa ! Ovatko ? Eivät ole, eli Nerg siis suoraan valehteli !
Poliisi, tuosta Nergin naiiviudesta poiketen kertoi lähellä totuutta olevan lausahduksen, eli kukaan ei tiedä, keitä maahamme tulee ja on tullut.
Miksi siis terroristeille, tai oikeastaan murhaajille annetaan vapaa kulku maahamme, varsinkin, kun jo nyt pitäisi edes osalle virkamiehiä olla selvillä suurimman osan turvapaikanhakijoiden todellinen syy saapua maahamme, kuten yleensäkin Eurooppaan, eli murentaa ja tuhota länsimaalainen elämäntapa.
Puhuuko raha, vai oman "paremmuuden" esiin tuominen, sillä nykyisellä touhulla ei ainakaan suomalaisia, eikä Suomea ajatella laisinkaan ja tuskin edes niitä aitoja turvan tarvitsijoita.
Kun ensimmäisen kerran maassamme tapahtuu se erittäin ikävä asia, niin kuka kantaa vastuun ? Ei ainakaan päättäjämme, vaan uhrien omaiset ja koko järjellä ajatteleva kansanosa, onneksi niitäkin vielä on, eikä pelkästään näitä "kaikkien suvaitsevia".
Yksinkertaisesti maamme on otettava rajatarkastukset välittömästi käyttöön, jo maassamme olevat uudelleen tarkastukseen ja mikäli ei edellytyksiä oleskelulupaan ole, välitön passitus maastamme pois !

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Terrorismi, Isis, rajatarkastukset

Turkkilaisille viisumivapaus ?

Maanantai 7.3.2016 klo 16:36 - Kimmo Toroska

Voihan kiesus !!

EU ja Turkki "neuvottelevat turvapaikanhakija vyörystä.

"Turkki haluaa Euroopan unionilta enemmän rahaa ja viisumivapauden.
"Turkki vaatii nopeampaa toteutusta viisumivapauden toteuttamiselle turkkilaisille Schengenin alueelle. Vaatimuksiin sisältyy myös Turkin EU-jäsenyyden nopeutettu eteneminen."

Komiaa, juurihan EU lupasi Turkille 3 miljardia kyseisen ongelman hoitamiseen ja nyt jo vaaditaan lisää, vaikka Turkki ei ole tikkua ristiin asian hyväksi tehnyt, päin vastoin.
Koko asia olisi nopeasti torpattava ja tehtävä päätös, että viisumivapautta ei tule, eikä myöskään Turkkia voi EU-jäseneksi milloinkaan ottaa.
Miettikäähän Turkista lähtevää vyöryä, mikäli saavat vaikkapa kyseisen viisumivapauden !

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Turkki, EU

Suvaitsevaisten suvaitsevaisuus politiikkaa

Torstai 3.3.2016 klo 10:57 - Kimmo Toroska

Suvaitsevaisten suvaitsevaisuus politiikkaa, vai mitä :)

"Tuuraajatkin kieltäytyvät osallistumasta Ylen A2-iltaan."

"Vihreiden kansanedustajat Outi Alanko-Kahiluoto ja Ozan Yanar ilmoittivat kieltäytyneensä kutsusta. Myös vihreiden entinen kansanedustaja Oras Tynkkynen kertoo saaneensa kutsun ohjelmaan, mutta kieltäytyneensä. Vihreiden kansanedustaja Olli-Poika Parviainen kertoo Twitterissä Ylen tavoitelleen häntä hänen ollessaan kiinni tilaisuuksissa. Parviainen kirjoittaa tukevansa Razmyaria ja Toivolaa."

Kaikki kieltäytymiset johtuivat siis siitä, koska paikalla oli keskustelemassa myös kriittisesti turvapaikanhakuun suhtautuva henkilö !

Kuinka uskottavaa asiaa nämä muka suvaitsevaiset kansanedustajat siis ajavatkaan, suomalaisten etuako ?
No eivät todellakaan.

Naurettavaa jättäytyä tärkeän asian keskustelutilaisuudesta pois, näinkö asioita siis ratkotaan ?
Ei !

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Turvapaikanhaku, keskustelu

Halal-teurastus Suomeen ??

Tiistai 1.3.2016 klo 15:43 - Kimmo Toroska

Uusi vaatimus maassamme !

HALAL-teurastomot pitää saada perustaa Suomeen !

Ei todellakaan saa, vai heitetäänkö meillä romukoppaan eläinsuojelulaki ja samalla ilmeisesti kuopataan pari muutakin lakia !

En hyväksy nyt, enkä jatkossakaan kyseistä rituaaliteurastusta !

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Eläinsuojelulaki, Halal

Stubb nostaisi kiintiöpakolaisten määrää roimasti.

Maanantai 29.2.2016 klo 17:05 - Kimmo Toroska

Valtiovarainministeri Alexander Stubbin mukaan Suomen pakolaiskiintiötä tulee nostaa !
"Ja kyllä – organisoitu humanitäärinen maahanmuutto tarkoittaa myös sitä, että Suomen pakolaiskiintiötä nostetaan huomattavasti. En voi nyt antaa tarkkaa lukua, mutta huomattavasti, Stubb sanoi."

Että näin meidän päättäjät ratkovat maamme niin talous- kuin muutkin pulmat.
Hienoa olla suomalainen (sarkasmia), vaan kauanko me olemme sanan oikeassa merkityksessä suomalaisia ?
Tätä menoa emme kovinkaan pitkään !

Ottakaahan nyt edes joku päättäjistä järki käteen ja miettikää tulevaisuutta, toki pakolaiskiintiötä voidaan vaikka puolella lisätä, jos se tarkoittaisi sitä, että yhtään, siis yhtään turvapaikanhakijaa ei maahamme sen jälkeen tule sen kiintiön ylitse, mutta kun tilanne ei sillä muutu, vaan turvapaikanhakija vyöry kasvaa auringon kanssa samaa tahtia.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Pakolaiset, kiintiö

Sisäministeriön virkamiesten moraali ?

Perjantai 26.2.2016 klo 12:38 - Kimmo Toroska

"Haluaisin elää monikulttuurisessa Suomessa."

Näin sanoo, ette arvaa kuka ?

No kyllä, sisäministeriön kansliapäällikkö Päivi Nerg !!!!!

Eli, eikö tästäkin jo voi vetää vahvan päätöksen, kuinka meillä ministeriö suhtautuu turvapaikanhakuun ja samalla siis suomalaisuuteen !

Ei hyvä ei, tuollaisessa asemassa olevalta henkilöltä pitäisi edellyttää, jos ei edes Suomen etujen ajamista, niin vähintäinkin puolueettomuutta, mutta eihän täällä MURRRR

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Monikulttuurisuus, suomalaisuus

10 000 turvapaikanhakijaa v. 2016 ? Hah ja lehmät lentää.

Keskiviikko 24.2.2016 klo 18:17 - Kimmo Toroska

Melko naivia uskottelua jälleen suomalaisille !

Sisäministeriön maahanmuutto-osaston ylijohtaja Jorma Vuorio kertoo, että tänä vuonna, siis vuonna 2016 turvapaikanhakijoiden määrä jää n. 10 000:een.

Miettikääpä kyseistä lukua, onko sillä mitään todellista pohjaa ? 
Ei todellakaan ole.
Jo nyt, vajaassa kahdessa kuukaudessa on maahamme tullut lähes 2000 turvapaikanhakijaa ja olemme vasta siis sydäntalvessa.

Kevät ja kesä, kun koittavat kasvaa tulijoiden määrä räjähdysmäisesti, johan se on Etelä-Euroopassa havaittavissa rajoille pakkautuvien turvapaikanhakijoiden määrästä !

Olisiko liikaa pyydetty, että kerran, siis edes kerran nämä ylijohtajat sun muut, kertoisivat totuuden kyseisestä asiasta !

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Turvapaikanhakijat

« Uudemmat kirjoituksetVanhemmat kirjoitukset »