Share |

Turvapaikanhakijoista yli 80% maahamme ilman papereita !

Tiistai 17.5.2016 klo 23:18 - Kimmo Toroska

HMMMM !!!

Migrin virkamies kertoi juuri, että ...

Hieman yli 80% turvapaikanhakijoista tulee maahamme ilman papereita !!
No, se ei päättäjiemme mielestä ole este maahantulolle, kunhan kertomus on uskottava !! Miettikää oikeasti !

Verrataanpa asiaa vaikkapa naapurimme Viron kanssa, eli:
Jos olet menossa Viroon viikonlopunviettoon, et todellakaan pääse maahan ilman papereita ja kyse vain vklopusta !
Toiminta toki myös toisinkin päin, eli ei Virosta naapuriin ilman papereita pääse !

Onkohan asiassa jokin pieni klikki, eli siis siinä, että tarinoimalla Lähi-Idästä pääsee maahamme asumaan, mutta maastamme ei ilman papereita pääse Viron risteilylle ??
Todella "hyvä" turvallisuus suomalaisilla ;)

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Rajatarkastukset, paperittomat, turvallisuus

Turvapaikanhakijavyöry odottaa ulkorajoilla pääsyä maahamme !!

Sunnuntai 15.5.2016 klo 19:56 - Kimmo Toroska

Vyöry odottaa ulkorajoilla pääsyä maahamme !!

Tulossa ei todellakaan ole näitä suomalaisia evakoita, vaan aivan eritason "taistelijoita" !

Nyt jos koskaan on viimeinen mahdollisuus laittaa stoppi tulolle ja asettaa Suomi ja suomalaiset etusijalle turvallisuuteenkin vedoten.

Hätää tarvitsevia on autettava, mutta ei oman turvallisuuden hinnalla ! Toivon hallituksemme jo viimeinkin myöntävän, että maamme ei kestä enää yhtään lisää mahdollisia terroristeja ja ei, en ole rasisti, vaan olen suomalaisuutta ja Suomea arvostava kansalainen !

Maassamme on jo nyt satoja terroristeiksi luokiteltuja henkilöitä ja lisäksi jopa tuhansia maassamme piiloon mennyttä turvapaikanhakijaa (jonka virkamiehetkin viimein myönsivät), joista suuri epäilys, että kadottuaan myös jotain mahdollista vahingontekoa maallemme suunnittelevat.

Eikö siis ole jo aika aloittaa oman maamme pelastus, eikä kaaokseen saattaminen ?

Kyllä on aika ja aika pitää oma maamme rauhallisena ja turvallisena !

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Turvapaikanhakijat, turvallisuus

Missä on ministerien tasa-arvo ?

Keskiviikko 13.1.2016 klo 20:32 - Kimmo Toroska

Nyt, kun ministerit ovat kriminalisoimassa suomalaisilta ryhmässä liikkumisen, niin olisiko esimerkiksi tähänkin asiaan arvoisien ministerien aihetta arvokasta aikaansa yhtä antaumuksella panostaa, kuin katupartioita kohtaan.
YLE uutisoi tänään mm:

"Oulun isoimmassa uimahallissa Raksilassa on viime alkusyksystä saakka käynyt paljon nuoria turvapaikanhakijamiehiä, jotka ovat liikkuneet pääsääntöisesti 4-8 hengen ryhmissä."
Onko siis turvapaikanhakijoiden liikkuminen ryhmissä hyväksyttävää ? )

"Uinninvalvojat ovat ohjeistaneet turvapaikanhakija-asiakkaita, että tyhjä istuskelu tai katselu ei ole suotavaa, vaan siihen puututaan. Suomessa uimahallissa uidaan, eikä se ole tirkistelypaikka."
Hmm, eli julkisessa tiedossa, että uimahalleissa turvapaikanhakijat käyvät ainoastaan tirkistelemässä ja lähikontaktia hakemassa ? )

"Missään ei raportoida varsinaisesta lähentelystä, mutta Haukiputaan Vesi-Jatulissa nuori turvapaikanhakija on kuitenkin tahallaan mennyt naisten puolen suihkutiloihin."
(Miksi tällaisiin asioihin mediat, eikä ministerit ota yhtä pontevasti kantaa, kuin suomalaisten turvaksi perustettuihin katupartioihin ? )

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Turvapaikanhakijat, ahdistelu, turvallisuus

Hallitus suunnittelee katupartioiden kriminalisoimista !

Keskiviikko 13.1.2016 klo 16:44 - Kimmo Toroska

YLE ja hallitus pelleilevät molemmat suomalaisten turvallisuudella, YLE uutisoi:

"Valtiovarainministeri Alexander Stubb (kok.) tyrmää ulkomaalaisvastaiset katupartiot.
Hallitus voi Stubbin mukaan kieltää katupartiot. Hallitus aikoo kokoontua pohtimaan tähän liittyviä oikeudellisia kysymyksiä. Lainsäädäntö voi tulla asiassa vastaan, sillä Suomessa ilmaisun- ja kokoontumisvapaus kuuluu perusoikeuksiin."

Siis mitä ????
Millainen hallitus kieltää lailla määrätynlaiset katupartiot, tietenkään suunitelma ei koskisi suvaitsevaisten partioita !!

Ei voi käsittää hallituksemme ministereiden ajatuksenjuoksua, naiset, tytöt ja toki miehetkin ovat peloissaan julkisilla paikoilla ja meidän hallituksemme suunnittelee lakia niitä vastaan, jotka vain olemalla paikalla saisivat kansalaisten oloa turvallisemmaksi !

En käsitä tällaista kriminalisointia mitenkään, kaikilla suomalaisilla pitää olla oikeus kulkea kaduilla yksin, tai ryhmissä, niinhän turvapaikanhakijatkin tekevät MURRRR

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Katupartiot, suomalaiset, turvallisuus

Ahdistelut laaja ja vakava asia !

Perjantai 8.1.2016 klo 20:11 - Kimmo Toroska

Turvallistako ??

"Lapsia ja naisia ahdistelevat turvapaikanhakijat ovat Helsingissä vakava ongelma, kertoo Helsingin apulaispoliisipäällikkö Ilkka Koskimäki. Kyseessä on laaja ja vakava asia !"
(Iltasanomat tänään 8.1-16)

Aivan, eikä nykyisin pelkästään Helsingin murheita, vaan jokaisen vastaanottokeskuskunnan !
Tälläkin hetkellä kuitenkin eri mediat vähättelevät ja salailevat näitä suomalaisiin kohdistuvia uhkia, mutta löytävät samalla suurimmaksi uhkaksi katupartiot !

Suomalaisen naisen, tytön, kuin aivan jokaisen suomalaisen turvana on toki poliisi, mutta koska väkeä ja resursseja on poliisista rajusti vähennetty, on vähintäinkin kohtuullista, että virkavalta ja mediakin antaisivat katupartioinnille hyväksyntänsä.
Jokaisen pitäisi havahtua tilanteen vakavuuteen ja avata ne ruusunpunaiset silmänsä, ennen kuin on totaalisen myöhäistä.

Nyt "suvaitsevaiset" ovat perustaneet oman katupartionsa "Kyllikin siskot", jaa a, ei siinäkään pahaa ole, onhan siis enemmän silmiä vahtimassa, kunhan nyt Kyllikit eivät itse pulaan joutuisi auttamishalussaan.

Tilannehan on Suomessa aivan uusi ja tällaiseen katupartiointiin ei olla maassamme totuttu, eikä ennen ole ollut tarvettakaan, mutta nyt, kun eräät tahot ovat maamme asiat tähän tilanteeseen ajaneet, että katujamme ja kulkijoiden turvallisuutta pitää vapaaehtoisvoimin valvoa, niin todellakin se myös pitää hyväksyä ja olla alati kyseisiä henkilöitä syyllistämässä !

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Turvapaikanhakijat, ahdistelu, turvallisuus

Kansa haluaa, media ei !

Tiistai 5.1.2016 klo 19:43 - Kimmo Toroska

ÖÖÖÖ

MTV uutisissa tänään 5.1-16 poliisi setä selittää tiukasti, että katupartiointi on tuomittavaa, eikä katupartio saa missään nimessä ottaa oikeutta omiin käsiin, eikä aiheuttaa rikosta ja tuo lausahdus kärjistettynä tiivistyi tähän, että koska eräässäkin katupartiossa on joku saanut aikoinaan tuomion, on aihetta odottaa sellaista ?

Nyt on pakko kysyä, että onko yhtäkään ilmoitusta kuulunut/tehty katupartiosta, että se olisi käyttänyt vääriä keinoja ? Ei ole !
Yksikään katupartio ei ole syyllistynyt mihinkään ylilyöntiin ja siksipä jälleen sanon, että katupartioita tarvitaan turvaamaan kadut ja kylät, koska poliiseilla ei voimavaroja siihen enää aina liikene !

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Katupartiot, turvallisuus