Share |

Työttömät Suomessa ovat tällä hetkellä vapaata ja halveksittua riistaa !

Lauantai 14.5.2016 klo 0:20 - Kimmo Toroska

Työttömät Suomessa ovat tällä hetkellä vapaata ja halveksittua riistaa !

Hallitus kiristää entisestään jo nyt vaikeuksissa olevien työttömien ja eläkeläisten elämää uusilla kiristyksillä niin, että ruokaakaan ei kaikki joka päivä pysty saamaan !

Mutta kuinka turvapaikanhakijoiden kohdalla ?
Lisää rahaa löytyy jälleen !

Turvapaikanhakijoilla on jopa varaa esittää protesteja heille ilmaiseksi tarjottavan ruuan vuoksi, majoituksen vuoksi ym ym.

Kuka köyhä suomalainen kehtaisi aloittaa mielenosoituksen siksi, että ilmainen ruoka (jopa neljä kertaa päivässä) ei maistu tarpeeksi hyvältä, tai jos ilmainen majapaikka ei täytä kaikkia asukkaan toiveita ja rahaakin saa käyttöön "vain" muutama sata euroa kuukaudessa ?
Uskallan sanoa, että ei yksikään suomalainen aloittaisi kapinaa, vaan tyytyisi osaansa ja olisi erittäin tyytyväinen saamaansa !

Nyt kuitenkin hallitus vetää vielä nykyistäkin kireämmälle työttömien ja eläkeläisten mahdollisuutta selvitä hengissä ja se ei todellakaan ole mahdollista, eli jatkossa tulemme lukemaan ja näkemään ihmisten uupumista ja kuolemista mahdottoman kurjistuksen johdosta.
Sitäkö suomalaisten työelämästä pudonneiden tulevaisuus siis on ?
Valitettavasti kyllä !

No, onneksi ainakin tulijat selviävät ;)

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Työttömyys, turvapaikanhakijat, talous, ruoka

Kuinka voi päättäjämme olla näin tietämättömiä, vai ovatko ?

Perjantai 11.3.2016 klo 21:42 - Kimmo Toroska

Kuinka voi päättäjämme olla näin tietämättömiä, vai ovatko ?

Viime vuonna avattiin satoja vastaanottokeskuksia ja nyt, niistä ollaan osa sulkemassa ja perusteena se, että turvapaikanhakijoita ei tule samaa tahtia, kuin viime vuonna ?

No, jos asiaa oikeasti ajattelee, tajuaa, että nyt on vasta kevät alkamassa ja talvi todellakin onneksemme jarrutti vyöryä maahamme. Kunhan viikko pari menee, niin alkaa massiivinen vyöry uudelleen entistä rajumpana, jolloin jälleen vokeista paikat loppuvat, eli on perustettava uusia keskuksia heidän majoittamistarpeidensa tyydyttämiseen.
Vasta nyt pääsemme asiaan, siis kuka jatkossakin tulee asiasta tienaamaan ? 
Onko niin, että vastaanottokeskuksen perustaja tulee jälleen saamaan perustamiseen määrätyn määrän euroja, vaikka olisikin jo aiemmin keskus ollut ? Tulee.
Lisäksi, mikäli huhut paikkansa pitävät, ovat sopimukset kuitenkin määrätyn mittaisia olleet, eli veronmaksajien kulut eivät paikan lopettamishetkeen lopu.
Maahamme julkisista tiedoista poiketen on tänä vuonna varovaisesti arvioiden rynnimässä jopa 65000 turvapaikanhakijaa entisten lisäksi, eli riittääkö vokkien paikat ? Ei.
Onko maallamme varaa tähän ? Ei, ei voi enempää vähävaraisilta leikata !
Mitä mahdollisuutta maallamme on tätä invaasiota vastaan ?
Päättäjien mukaan ei mitään muuta, kuin että Venäjä sulkee rajansa :D Kuinka Ruotsi ? Täysin avoin !
Meidän on toimittava jo itse, eli rajat kiinni, kuten Baltian maat tekivät !

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Talous, turvapaikanhakijat, vastaanottokeskukset

En ymmärrä pääministeri Sipilän logiikkaa turvapaikanhakija kuluissa.

Tiistai 16.2.2016 klo 19:24 - Kimmo Toroska

En ymmärrä pääministeri Sipilän logiikkaa turvapaikanhakija kuluissa.

Velkaa ei kuulemma tarvitse ottaa turvapaikanhakija kuluihin, koska asiasta koituvat kulut mahtuvat raameihin (4 miljardia) ??

Mihin hel..tin raameihin, kulut kasvavat räjähdysmäisesti ja pääministerin mielestä velkaa ei tarvitse ottaa, mutta kulut tulee hoidettua ilman kiristyksiä ??
No toki, jos noin ajattelee, niin mahtuuhan nykyiset ja tulevat turvapaikkakustannukset 4 miljardiin, mutta kuinkas oma maamme ja kansalaiset ? Ei mahdu "raameihin" !

Velkaa ei pääministerin mielestä oteta siksikään, koska se antaisi turvapaikanhakijoille vetovoimasingnaalin Hymiö grin

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Turvapaikanhakukustannukset, talous

Miettikääpä nyt ihan jokainen, niin suvaitsevainen, kuin "suvaitsematon" !

Torstai 11.2.2016 klo 20:33 - Kimmo Toroska

Miettikääpä nyt ihan jokainen, niin suvaitsevainen, kuin "suvaitsematon" !

Viime vuonna maahamme tulleista 32500:sta turvapaikanhakijasta oleskeluluvan tulee saamaan n. 25 000 henkilöä sisäministeriön valheellisen 10 000 hengen sijaan, no ei tuossa vielä mitään, mutta...

Kun kyseiset 25 000 henkilöä aloittavat perheenyhdistämishakemiset, niin luku onkin n. 100 000, jopa 
150 000 ja kyse siis vain vuoden 2015 oleskeluluvan saaneista ja heidän "perheistään"

Tämä vuosi 2016 ei jää 32500 turvapaikanhakijaan, vaan todennäköisempi määrä tulee olemaan n. 60 000 henkilöä ja samassa suhteessa, kun lasketaan oleskeluluvan saavat, on tämän vuoden saldo oleva n. 48 000 oleskeluluvan saavaa ja siihen jälleen perheenyhdistämiset, jolloin vuoden 2016 luku onkin jo n. 192 000 uutta "suomalaista".

Eli, 
Onko tämä kestävää maahanmuuttopolitiikkaa ? 
Onko tämä sellaista, johon maamme pystyy taloudellisesti ?
Onko tämä sellaista, että Suomi pysyy Suomena ?
Olenko rasisti, koska kritisoin nykyistä järjestelmää ?
Ym ym ym....

Jokaiseen vastaan, että ei/en !

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Talous, maahanmuutto

Maamme on säilyttämisen arvoinen

Perjantai 20.11.2015 klo 22:02 - Kimmo Toroska

Aihetta huoleen ? Minusta kyllä.

Kuten olen monesti todennutkin jo, niin olemme pieni itsenäinen oman kulttuurin omaava kansa, oman maan itsenäisyyden ja rauhassaelon puolesta taistelemaan joutunut, sekä vapaudesta ja kulttuuristamme kovan hinnan vanhempamme/isovanhempamme aikoinaan maksamaan joutuneet.
Nyt kuitenkin kaikki on tehty luovutettavaksi pois ! Miksi ?
Jaa a, minä ainakaan en sitä voi käsittää.
Meillä on kovalla työllä rakennettu maa, joka on suomalaisille hyvä ja olemme sitä suojelleet maailman pahuudelta.
Nyt kuitenkin johtomme on valmis päästämään tämän kaiken pahuuden maahamme ilman vastarintaa, eli he eivät arvosta isiemme taistoja ja maamme rauhallisena pysymistä !
Olemme olleet valmiita tiukentamaan omaa elintasoamme, vaatimuksiamme, tekemään enemmän ym ym, jotta maamme suomalaisena ja rauhallisena pysyisi, mutta mutta ...
Nykyinen ja edellinen hallitus on tehnyt päätöksiä, joilla koko entinen hyvinvointivaltio laitetaan täysin kumoon, nykyisin ainoastaan hallitus jatkaa "hyvinvointivaltion" nimitystä (koska kansalaiset sitä ei nykyisin siksi koe) ja vedoten sen pystyssä pitämiseen kaikkia leikkauksia ja jopa turvapaikanhaku bisnestä välttämättömiksi.
Me olemme huonommassa jamassa, kuin Kreikka ja silti meiltä leikataan ostovoimasta roimasti ja perusteluna on "hyvinvointivaltion" tulevaisuus, jotta lapsillemme ei jäisi niin suuri velka maksettavaksi ja seuraavana päivänä hallitus kuitenkin päättää 452 miljoonan euron lisäbudjetista turvapaikanhakijoiden kuluihin ! Joten mikä tärkeintä päättäjille ?
Maamme on totaalisessa lamassa, Eurooppa hälytystilassa, mutta mitä tekee Suomi ?
No, avaa vastaanottokeskuksia lähes joka päivä, mutta kuka niistä kuluista välittää, pitäähän vieraanvarainen olla, vai pitäisikö kuitenkaan ?
Ei todellakaan !
Nyt oikeasti rajat kiinni, eikä niin, kuten presidenttimme tänään totesi: "Norja tiukentaa rajavalvontaansa, joten Suomeen kohdistuu Itärajalta suuri turvapaikanhakijoiden virta"
Hienoa Norja ja toki kohdistuu Suomen rajoille tulovyöry, mutta jospa laitettaisiin myös oma rajavalvontamme kuntoon !
Mikään valtio, joka on n.5.5 miljoonainen, ei kestä tällaista vyöryä, ei taloudellisesti, eikä myöskään niin, että oma kauan vaalittu ja hyväksi havaittu kulttuuri säilyisi !

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Talous, turvapaikanhakijat

Maamme on menossa tuhoon.

Tiistai 10.11.2015 klo 19:41 - Kimmo Toroska

Tarkoituksellista tuhoamista ?

Ihmetellä pitää ja toivoisi, että enenevässä määrin ihmiset alkaisivat ihmettelemään varsinkin SPR:n ja maahanmuuttoviraston toimintaa turvapaikanhakija asiassa.

On täysin järjen ja minkään muunkaan logiikan vastaista ottaa turvapaikanhakijoita vastaan ilman mitään rajaseulontaa. Kaikki käytännössä pääsevät maahamme rekisteröityäkseen turvapaikanhakijaksi (Vaikka näistä Suomeen saapuvista vain n.5% on aitoja turvapaikan tarvitsevia) ja siitä alkaa mahdollisesti jopa usean vuoden pituinen kustannusvyyhti ja pahimmassa tapauksessa ihmisen iän mittainen, koska vaikka joku prosentti saisikin kielteisen turvapaikkapäätöksen, on nykyisin erittäin todennäköistä, että kielteisen päätöksen saanut ei maastamme tule poistumaan.

Nyt nämä määrätyt tahot ovat vallanneet maamme hotelleita, kouluja, vanhainkoteja, asuntoloita ym ym vastaanottokeskuksiksi, mutta riittääkö se ? Ei riitä, vaan nyt "vallatut" kohteet ovat täynnä, mutta silti turvapaikanhakijoiden määrä on kasvamassa ennätykseen ja nyt suunitellaan teltta (Lämmitetty, sähköistetty ja mukavuudet) ja konttimajoituksia lisäavuksi. Pitää vain kysyä, että miten pitkään menee, ennen kuin kansalaisia pakoitetaan/velvoitetaan ottamaan turvapaikanhakijoita luokseen asumaan, mikäli vain yksikin huone on ns. ylimääräinen ? Ei mene kovinkaan pitkään, kun asia tulee esille ! Kuka maksaa ? Me kansalaiset !

Onko niin, että nämä tahot, jotka turvapaikkabisnestä tekevät, eivät ajattele mitään muuta, kuin omaa talouttaan, joka kasvaa kohisten meidän suomalaisten kustannuksella? Valitettavasti siltä vaikuttaa, koska muutoin tällaista invaasiota ei maahan sallittaisi, eikä käytännössä myöskään monopolia millekään järjestölle.

Maamme budjetti paukkuu kuukausittain ja kiristyksiä tehdään, nyt jo RKP ehdottaa 0,5% korotusta ALV:iin, jolla kustannettaisiin turvapaikanhakijoista aiheutuvia kuluja ! Miksi maamme tuhotaan ja miksi tuho sallitaan ? Muistaako kukaan enää sitä, että oma maamme on talousahdingossa, Kreikka paketit paukkuu ja kaatuvat niskaamme ?

Mitä maastamme on jäljellä 5 vuoden kuluttua ? Kadonnut suomalaisuus, Moskeijoista kuuluvien rukouskutsujen ääni ja valitettavan pitkät ruokajonot suomalaisille ?

Onko aihetta huoleen ? On minusta, sekä talouden, että yleisen turvallisuuden johdosta.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Talous, turvapaikanhakijat

Pääministerin mielestä budjetti kestää lisää menoja.

Lauantai 5.9.2015 klo 21:15 - Kimmo Toroska

ÖÖÖÖÖ, siis täh ???

"Pääministeri Juha Sipilä toteaa, ettei vastaanottokeskusten avaamisilla tai turvapaikanhakijoiden tukemisella ole käytännön merkitystä Suomen 53 miljardin euron budjetissa. "

Kuinka niin ei ole merkitystä ??

Turvapaikan hakijoita tulee jo tänä vuonna n.40 000, ensi vuonna näiden lisäksi oletettavasti tupla määrä jne jne. Tulee varovaisesti arvioiden maksamaan jo tänä vuonna n. 500 miljoonaa euroa, puhumattakaan ensi vuodesta, jolloin menot minimissään tuplaantuvat.

Sosiaaliturvaa ja työttömyysturvaa leikataan perustellen sitä varojen puutteella ja nyt kuitenkin yhtäkkiä pääministerimme mielestä tuollaiset summat eivät vaikuta talouteemme mitenkään ??

Ilmeisesti siis leikkaukset voisi suosiolla jättää tekemättä, kuten myös jo nyt puheissa esiintynyt ALV:n nosto !!

Vai pääsikö Sipilältä pienoinen epätotuus ?

Pääsi, eikä niin pienikään.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Budjetti, talous

Köyhät kyykkyyn sanoo hallitus, ei koske maahanmuuttajia !

Tiistai 18.8.2015 klo 15:38 - Kimmo Toroska

Onko tässä oikeasti tolkkua näkyvissä ??
Omilta heikompiosaisilta kiristetään lisää ja näihin laitetaan miljoonia miljoonien perään, lisäbudjetista kaivetaan vielä senkin päälle miljoonia ! 
Hyvinvointivaltio ?
No joo, mutta ei enää meille !

"Valtio vastaa vastaanottokeskusten kustannuksista. Viime vuonna siihen meni 54 miljoonaa euroa, mutta tänä vuonna summa nousee päälle 70 miljoonan euron. Syksyn lisäbudjetista haetaan 18,6 miljoonan euron lisämäärärahaa turvapaikanhakijoista koituviin menoihin."

Ja tällä saadaan maamme talous nousuun ? Hah ja lehmät lentää.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Talous, maahanmuutto, vähävaraiset

Wahlroos sanelee Suomen politiikan !

Torstai 11.6.2015 klo 22:10 - Kimmo Toroska

Puolueesta riippumatta, ne jotka Björn Wahlroosin juttuja pitävät oppeinaan, ovat puheistaan huolimatta aivan muun etuja ajavia, kuin tavallisen kansan, puhumattakaan eläkeläisten, lapsiperheiden, tai työttömien.
Kannattaa miettiä oikeasti !

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Talous, utopia

Logiikkaa, vai onko kuitenkaan ?

Keskiviikko 10.6.2015 klo 22:20 - Kimmo Toroska

Pääministerin ajatukset, toki koko hallitusta koskevat, eli Sipilä kertoi Kreikalla menneen viime vuonnakin paremmin taloudellisesti, kuin Suomella, niin siksi meidän pitää olla valmiita antamaan uusi tukipaketti Kreikalle !
ÖÖÖÖ miksi lause tuntuu minusta erittäin oudolta, meillä siis menee Kreikkaa huonommin ja siksi annamme heille rahaa !!!
Onkohan tolkun paikka jossakin muualla, kuin hallituksessa !!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Kreikka, talous, tukipaketit

Kuka uskoo tutkimuksia ?

Maanantai 1.6.2015 klo 22:11 - Kimmo Toroska

Ihmetystä jälleen kerrakseen !
Sitaatit Aamulehdestä 1.6-15:
"Suomalaiset ovat EU:n tyytyväisimpiä elämäänsä, kertoo Euroopan tilastokeskuksen Eurostatin maanantaina julkistettu raportti".
"Suomalaisten tyytyväisyys nojaa etenkin hyvään taloudelliseen tilanteeseen. Asumistyytyväisyydessä suomalaisille vetävät vertoja vain sveitsiläiskodit".
Eli, tästä huomaa, kuinka mainiosti tutkimus, kuin tutkimus saadaan näyttämään tilaajan mukaiselta !!
Asia ei todellakaan ole näin suora !
Tutkimuksen tulokseen toki saattaa vaikuttaa se, että me suomalaiset olemme liian hiljaisia ja vastarinnattomia, joka uskokaa tai älkää, tulee muuttumaan niin, että tämän hallituskauden aikana vastarinta tulee kasvamaan ja myös julkisuus sen asian tiimoilta suurenee, eli tulee vahvempia mielenosoituksia ym.
Toivon ja uskon näin !

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Tyytyväisyys, talous

Maahanmuuttajille omaa rahaa liikuntaan ???

Perjantai 27.3.2015 klo 9:26 - Kimmo Toroska

14 kuntaa on hakenut valtiolta avustusta maahanmuuttajien liikuntapalveluille !
Valtio on myöntänyt kunnille yhteensä 900 000 euroa.
Onko nyt siis niin, että rahaa on jostakin tullut tällainen lähes miljoona ylimääräistä ?? Tuskin.
Olisikohan pitänyt kuitenkin kehittää maahanmuuttajien liikunnan harrastamista yhdessä kantaväestön kanssa, vai joko se kotouttaminen sananakin on pois muodista ?
Yksinkertaistettuna voisi sanoa, että tällä summalla olisi sokeiden työtoiminta turvattu jo pitkäksi aikaa, mutta ei, sehän ajettiin ministerin toimesta alas rahan puutteen vuoksi.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Talous, työttömyys, maahanmuutto

Pakolaisten ottaminen jäihin !

Keskiviikko 25.3.2015 klo 21:24 - Kimmo Toroska

Alkaahan se totuus valjeta !
YLE uutisoi tänään 25.3-15, että Etelä-Pohjanmaa ajaa alas pakolaisten kotouttamispalvelut syksyyn 2016 mennessä ja syynä se, että valtion korvaukset eivät kata kuluja.
Etelä-Pohjanmaa on Suomessa ainut maakunta, joka ei ota vastaan pakolaisia.
Myös Satakunnassa jatkossa entistä tiukemmat kriteerit käyttöön.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Maahanmuuttajat, talous

Kansalaisaloite maahanmuuton rajoittamiseksi.

Torstai 22.1.2015 klo 12:57 - Kimmo Toroska

Viimeinkin tänään 22.1-15 oikeusministeriö on saanut aloitteeni tarkastettua ja nyt siis julkaistu, eli nimien keräys alkoi tänään klo 11.57.

Nyt kaikki allekirjoittamaan ja jakamaan tärkeää aloitetta, tärkeä jo siksikin, että saisimme Suomen taloutta elvytettyä.

Mainitaanpa nyt vielä, että esimerkiksi työperäistä maahanmuuttoa Suomi ei tarvitse nykyisin lähes laisinkaan.

Tästä linkistä aloitteeseen ja muistakaa laittaa siis myös jakoon: 

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1075

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Talous, työttömyys, maahanmuutto

Sanattomaksi laittaa !

Lauantai 11.10.2014 klo 13:16 - Kimmo Toroska

Hallitus palkkaa Stubbille oikeaksi kädeksi Ruotsin entisen ministerin hoitamaan maamme talousasioita !
Ei voi oikeasti sanoa muuta, kuin, että kyllä on sekaisin koko hallituksemme, pitäisiköhän nyt kuitenkin alkaa kuunnella vaikkapa oppositiota talousasioissa ja jättää ruotsalaiset ex ministerit palkkaamatta apupojiksi !

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Talous, hallitus

Ilmiantopuhelin ?

Torstai 11.9.2014 klo 20:12 - Kimmo Toroska

Verohallinnolla on linja, johon voi ilmoittaa, jos tietää jossakin tehtävän pimeää työtä..
Taitaisi nykyisin olla eniten paikallaan linja, johon voi soittaa, jos tietää, että jossakin ylipäätään on työtä !

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Harmaa talous, työpaikka

Kenties ei ajankohtainen, mutta miettikääpä tätä !

Perjantai 5.9.2014 klo 10:11 - Kimmo ToroskaPääministerinä ollessaan Katainen julisti vastuun kantoa ja yhteisen kakun kasvattamista !
Me kansalaiset olemme sitä vastuuta kantaneet, omasta elintasostamme siksi jopa hammasta purren tinkineet.
Yhteistä kakkua olemme pyrkineet kasvattamaan, jotta hallitus olisi saanut ne Kataisen lupaamat asiat tehtyä ja myös tässä asiassa olemme hammasta purren omasta elintasostamme tinkineet.
Katainen kertoi saaneensa markkinavoimista niskalenkin ja me kansalaiset uskoimme ja toki samalla omasta elintasostamme tingimme.
Kun tuli tiukka paikka Kataiselle, unohtui häneltä itseltään se vastuunkanto, yhteisen kakun kasvattaminen ja kaiken maailman niskalenkit ja juosten loikkasi EU kavereidensa huomaan, jotka hänet siitä palkitsevat antamalla koko EU:hun vaikuttavan taloutta ja kasvua koskevan komissaarin salkun !
Kuinka voimme katsoa tulevaisuuteen luottavaisesti, jos oma taloutemme on ajettu heikoimpaan jamaan sotavuosien ja nyt tämä herra tuholainen voi ajaa koko EU:n talouden entistä heikoimpaan kuntoon, samalla, kun täällä Suomessa nykyinen pääministeri Stubb jatkaa omaa tuhon tietään maatamme kohtaan !
Eli näkyykö valoa tulevaisuudessa ?? 
Ei ainakaan ennen vaaleja !

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Talous, kokoomus

Näkemys tämäkin ?

Torstai 4.9.2014 klo 21:46 - Kimmo Toroska

PTT:n tutkimusjohtaja Markus Lahtinen sentään myöntää, että euroalueen mailla menee huonommin, kuin ulkopuolisilla mailla ! Samaa mieltä vielä tästä, mutta mutta...
Seuraava lausahdus onkin jo ajattelemisen arvoinen, eli Lahtisen mielestä syy tähän talouden alamäkeen euromaissa johtuukin juuri näistä ulkopuolisista maista ??
Esimerkiksi Britannialla on mennyt jo kuusi vuosineljännestä kasvun merkeissä ja se taas siis vaikeuttaa euromaiden talouskasvua  Totta toinen puoli...
Tähän taantumaan, tai oikeammin lamaan, on varmasti suurin syy juuri euro ja sen kellumattomuus, eli Britannian punta pystyy reagoimaan markkinoihin ja vienti vetää, meillä euro ei reagoi samalla tavalla ja vienti ei vedä 
Mutta jos joku oikeasti sanoo, että syy taantumaamme on euroon kuulumattomien maiden, niin hävetköön, sillä olisiko siis aika erota eurosta ja ottaa oma valuutta käyttöön, jota voisi kelluttaa markkinoiden mukaan, kenties arvo laskisi, mutta vienti vetäisi, jolloin taloutemme taatusti kasvaisi !

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: euromaat, talous

Näillä veronkiristyksilläkö taloutemme nousee ?

Torstai 7.8.2014 klo 17:00 - Kimmo Toroska

Hallitus korottaa ensi vuonna mm. bensa- auto- polttoaine- ja energiaveroja !
Uusia kiristyksiä siis tiedossa tavalliselle kansalaiselle ja varsinkin pienituloisia korotukset tulevat kirpaisemaan rajusti, koska jo nyt joutuu usea pienituloinen miettimään ja jopa jättämään osan välttämättömistä hankinnoista toiseen kertaan.
Toki on sanottava, että kertyyhän noista veroeuroja valtion kassaan, mutta onkohan nyt niin, että suhde on näissäkin kääntynyt päälaelleen, eli kulutus pakosta vähenee ja sitä myöten verotulot pienenevät ? 
Kyllä !
Lisäksi pelottavaa se kokoomuksen suunnittelema alemman ALV tason poistaminen, eli esimerkiksi ruuan ALV nousisi yleiselle, eli korkeammalle tasolle, tällä hetkellä siis 24%.
Pelkästään kyseisiin yllä lueteltuihin veroryhmiin kiristykset eivät vaikuta, vaan veronkiristykset tulevat vaikuttamaan korottavasti kaikkeen, koska sähköä, bensaa ja autoja tarvitaan ihan kaikessa kuljetuksessa ym !
Taloutemme ei näillä kohene, vaan ikävä kyllä heikkenee ostovoiman heikennyksen myötä, muistettava lisäksi Venäjän asettamat pakotteet, jotka kirpaisevat lisää. MURRRR

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Veronkiristys, talous, hinnat

Arhinmäki näkee kukkasia ??

Tiistai 27.8.2013 klo 11:52 - Kimmo Toroska

Ministeri Arhinmäen mukaan pitää olla solidaarisia Kreikalle ????

Tajuaako Paavo, että meillä suomessa on tällä hetkellä talous aivan kuralla, osa ihmisistä joutuu oikeasti näkemään nälkää ja se osuus kansasta kasvaa päivä päivältä, kymmeniätuhansia ihmisiä saa lopputilin, itsemurhat ovat lisääntyneet, ostovoimaa ollaan jatkuvasti heikentämässä SIIS TÄMÄ KAIKKI SUOMESSA !!!

Mutta mitä sanoo Paavo, hän toteaa tuota samaa listaa mukaellen, että Kreikkalaisilla on hätä, eli Kreikassa on kymmeniätuhansia joutunut työttömäksi, ostovoima heikkenee, itsemurhat lisääntyvät ja on toivottomuutta, tämä Paavon lista siis Paavon perustelua Kreikan tilanteesta ja heidän auttamiseksi ????

Eikö arvoisa ministeri tajua, vai eikö hän arvosta enää pätkääkään oman maansa kansalaisia ja huomaa, että meillä on aivan samat ongelmat ja kriisit jo täällä, jolloin tässä taloustilanteessa on aivan edesvastuutonta edes puhua solidaarisuudesta Kreikkaa kohtaan ja vaatia heille tukipakettien anteeksiantamista, taikka uusia tukipaketteja, nyt pitää jo Paavon siirtyä kansanpariin hetkeksi, enkä siis tarkoita mitään graffitiputsaus/tekoporukoita, vaan tavallisen kansan pariin, jos on enää edes siihen kanttia, tuskin on !

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Talous, Kreikka, apupaketit

Vanhemmat kirjoitukset »