Share |

Työttömät Suomessa ovat tällä hetkellä vapaata ja halveksittua riistaa !

Lauantai 14.5.2016 klo 0:20 - Kimmo Toroska

Työttömät Suomessa ovat tällä hetkellä vapaata ja halveksittua riistaa !

Hallitus kiristää entisestään jo nyt vaikeuksissa olevien työttömien ja eläkeläisten elämää uusilla kiristyksillä niin, että ruokaakaan ei kaikki joka päivä pysty saamaan !

Mutta kuinka turvapaikanhakijoiden kohdalla ?
Lisää rahaa löytyy jälleen !

Turvapaikanhakijoilla on jopa varaa esittää protesteja heille ilmaiseksi tarjottavan ruuan vuoksi, majoituksen vuoksi ym ym.

Kuka köyhä suomalainen kehtaisi aloittaa mielenosoituksen siksi, että ilmainen ruoka (jopa neljä kertaa päivässä) ei maistu tarpeeksi hyvältä, tai jos ilmainen majapaikka ei täytä kaikkia asukkaan toiveita ja rahaakin saa käyttöön "vain" muutama sata euroa kuukaudessa ?
Uskallan sanoa, että ei yksikään suomalainen aloittaisi kapinaa, vaan tyytyisi osaansa ja olisi erittäin tyytyväinen saamaansa !

Nyt kuitenkin hallitus vetää vielä nykyistäkin kireämmälle työttömien ja eläkeläisten mahdollisuutta selvitä hengissä ja se ei todellakaan ole mahdollista, eli jatkossa tulemme lukemaan ja näkemään ihmisten uupumista ja kuolemista mahdottoman kurjistuksen johdosta.
Sitäkö suomalaisten työelämästä pudonneiden tulevaisuus siis on ?
Valitettavasti kyllä !

No, onneksi ainakin tulijat selviävät ;)

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Työttömyys, turvapaikanhakijat, talous, ruoka

Ollaan me suomalaiset vaan niin sitkeitä per..leitä !!

Keskiviikko 9.12.2015 klo 21:08 - Kimmo Toroska

Ollaan me suomalaiset vaan niin sitkeitä per..leitä !!

Helsingin Sanomat uutisoi tänään 9.12-15 neljä kuukautta maassamme "vieraana" olleen irakilaisen turvapaikanhakijan murheista seuraavaa:

"”Olisin valmis lähtemään takaisin kotiin jo huomenna”, sanoo turvapaikanhakemuksensa perunut Tareq Thajeel Ajaj Otaniemen vastaanottokeskuksessa Espoossa."
"Neljä kuukautta vastaanottokeskuksessa viettänyt nuorukainen on kyllästynyt toimettomuuteen ja suomalaiseen ruokaan.
En tiedä miten minun Irakissa käy, mutta täällä minä kuolen henkisesti”, hän sanoo."

Me suomalaiset vain kuitenkin jaksamme maassamme olla ja selviytyä, nämä "turvapaikanhakijat" lähtevät mieluimmin takaisin "turvattomaan" maahansa, kuin kuolevat täällä henkisesti ??

Jokin nyt klikkaa Tareqin lauseessa, mutta mikä ?
Ai niin, ilmeisesti se, että ei siellä kotona nyt kovinkaan suuri hätä ollutkaan.

Takaisin lähteminen ihan kannatettava ratkaisu, mutta perustelut siis oudolta kuulostavia !

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Turvapaikanhakijat, ruoka, jaksaminen, rauha

Turvapaikanhakijoiden kiittämättömyys outoa ?

Perjantai 30.10.2015 klo 20:22 - Kimmo Toroska

En taas tiedä mitä sanoisin, muuta kuin, että kuinka kehtaavat !!

Aamulehti tänään 30.10-15 uutisoi:

"Ruokaan tyytymättömät turvapaikanhakijat järjestivät perjantaina mielenosoituksen Kangasalan Kaivannossa.
- Me haluamme syötävää ruokaa, sanoo Aamulehden haastattelema irakilainen Ahmed Fabri."

Oikeasti, kaikki tuodaan eteen valmiiksi laitettuina, samalla, kun moni maamme rakentanut ja pystyssä pitänyt joutuu miettimään, mistä saisi päivän ruuan ja kun sen saa, ei todellakaan tule mieleen nirsoilla, vaan hyvällä ruokahalulla appeensa syö !

Turvapaikanhakijoille siis tarjotaan 4 kertaa vuorokaudessa ruuat eteen, tulisiko jollekin suomalaiselle tuossa tilanteessa mieleen alkaa osoittamaan mieltään vastaavassa tilanteessa ?
Ei tulisi, vaan kiitollisena vastaan ottaisivat !! (Samaa ruokaa turvapaikanhakijoille, kuin päiväkoteihin ja kouluihin)

Runsaan ruokatarjoilun lisäksi he siis saavat mm. turvallisen asuinpaikan, vaatteet, harrastusmahdollisuudet, yksityislääkärit ja kaupan päälle vielä rahaa vapaa-ajan viettoon, joten olisiko syytä olla osoittamatta mieltään ?

Olisi todellakin ! MURRRR

2 kommenttia . Avainsanat: Turvapaikanhakijat, ruoka

Kreikkalaiset maistavat suomalaisten kokemaa eloa.

Keskiviikko 8.7.2015 klo 11:54 - Kimmo Toroska

YLE uutiset tänään keskiviikkona 8.7-15 aamupäivällä kertoo, että Kreikassa tällä hetkellä vähävaraiset ja eläkeläiset eivät pysty kaikkia lääkkeitään ostamaan ja siksi apteekkeihin on avattu tilejä, eli voivat ostaa lääkkeitä velaksi.
No kuinkas Suomessa ? 
Täällä ollut tilanne jo pitkään niin, että sama ryhmä, eli vähävaraiset ja eläkeläiset eivät aina lääkkeitään pysty ostamaan, mutta ei toivoakaan, että velaksi saisi !!
Lisäksi samoissa uutisissa kerrottiin, että osa kreikkalaisista joutuu turvautumaan ruoka-apuun, koska ei ole käteistä ??
Kuinkas Suomessa, täällä on jo vuosikausia suuri määrä suomalaisista joutunut turvautumaan ruoka-apuun, koska ei ole varaa ostaa ruokaa ja määrä jatkaa kasvamistaan apua tarvitsevista !!
Kuka siitä huolestunut ? 
Eivät ainakaan ne, jotka murehtivat toisen maan kansalaisista, eivätkä tajua, että meillä Suomessa asiat jo vuosikausia olleet siinä tilassa !
MURRRR

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Vähävarisuus, ruoka-apu

S-ryhmittymä ja hinnan laskut ?

Tiistai 20.1.2015 klo 21:07 - Kimmo Toroska

Nyt järki käteen näiden kauppojen ALE huijausten kanssa !!
Joka media myllyttää tänään 20.1-15 jo kolmatta päivää, kuinka kansa ryntäsi ostoksille ja kuinka kansa sekosi ruuan alennuksista ??
Jos mietitte ja tarkkaan katsotte, niin esimerkiksi S-ryhmä alensi osasta tuotteista hintoja Prismoissa ja osassa S-Marketeissa, ei esimerkiksi Sale myymälöissä laisinkaan.
Alennettujen tutteiden määrä on esimerkiksi Prisman valikoimista alle 2% ja alennuksen suuruus on aivan mitätön ja sekin koskee lähinnä kaupan omia merkkejä, no myönnetään, Oltermanni on listalla myös, mutta onko se halpaa nytkään, on eri juttu taasen.
Mutta siis, älkää nyt uskoko kaikkea ale hömpötystä, vaan katsokaa mitä olette ennen ostaneet ja mitä ostatte nyt ja onko siinä hinnassa sellainen ero, jonka oikeasti huomaa ?
Minä en tänään ainakaan itse sitä eroa sellaisena pitänyt, että Prismaan ostoksille suuntaisin, koska siellä on erittäin moni tuote kalliimpaa, kuin esimerkiksi Lidlissä.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Ruoka, alennukset, huijaus

EU ruoka-apu loppuu vuoden 2014 alussa !!

Keskiviikko 30.10.2013 klo 15:44 - Kimmo Toroska

Mukavia uutisia jälleen vähävaraisille, jotka joutuvat pakosta turvautumaan EU-ruoka-apuun.

Hallituksemme ei ole oivaltanut (tajunnut) pitää Suomen puolta EU-avustuksissa muutenkaan ja nyt vielä tämä ruokakassien loppuminen kotimaamme vähävaraisilta on kyllä jo liiankin paksua !

Asiaan olisi saatu asioiden oikealla informoimisella jatkoa, jos vain hallituksemme olisi asiaa aidosti vienyt eteenpäin ja kertonut julkisesti EU:ssa, että meillä suomessa kymmenet tuhannet ihmiset joutuvat turvautumaan ruoka-apuun, eikä peitellä ikävää asiaa.

Vai onko niin, ettei hallituksemme edustajat oikeasti edes sisäistä tätä tapahtuvaksi, koska itsellä kaikki hyvin, eikä takuulla tarvitse ruoka-apua miettiä, vai haluaako hallituksemme antaa parempaa kuvaa EU:hun, kuin mitä todellisuudessa maassamme on ??

Niin tai näin, tulee tämä ikävä päätös kurjistamaan entisestään määrätyn kansanosan pinnistelyä elävien kirjoissa !

Toivottavasti, siis TOIVOTTAVASTI kotimaamme kaupoista saadaan tavaraa entistä enemmän jaettavaksi, koska muuten on talvi pitkä ja suuri luminen erittäin monelle ihmiselle.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: EU, ruoka-apu, köyhät

ALV tappaa

Lauantai 1.6.2013 klo 20:40 - Kimmo Toroska

ALV ??
ÖÖÖ, no niin, nythän valtiovarainministeriö ja siten siis myös ministeri Urpilainen ovat oikean kultamunan keksineet jälleen !!
Älynväläyksenä on tällä kertaa asettaa ALV 22% kaikkeen, eli siis ruuan ALV, nykyisin 14% ja lääkkeiden ALV, nykyisin 10% nousisi 22%:iin joten hulihumpsis, näkemiin huonompiosaiset ja vanhukset !!!!
Ministeriö perustelee korotus ehdotustaan sillä, että kulutusverotus on vähemmän haitallista ??? HMMMM no joo, on toki, jos odotetaan muutama kuukausi korotuksen jälkeen, kun heikommassa asemassa olevilla ei ole varaa ostaa ruokaa, saati lääkkeitä, niin kyllä elossa olevien status paranee ja kurjuus vähenee MURRRR
ALV jos mikä on tasavero ja se koskettaa siis juuri pahiten niitä, joilla jo muutenkin elämä tekee tiukkaa ja jos esim ruokaan tulisi 8% korotus, olisi se oikeasti monelle viimeinen korotus, samoin, kuin lääkkeiden hintojen korotus peräti 12% koska jo nyt osa ihmisistä jättää lääkkeen hakematta, koska ei oikeasti ole niitä varaa ostaa (ja ALV korotus tulee suoraan asiakkaan maksettavaksi) !!!!!
Nyt jos koskaan on saatava kansan mielipide kuuluville ja estettävä tällainen oman kansan lähes kiduttamalla tappaminen !!!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Ruoka, lääkkeet, köyhät

Korotusta ruuan hintaan ?

Torstai 14.3.2013 klo 14:24 - Kimmo Toroska

Hauskaa kevättä ??
No niin perskuta, nyt se heikommassa olevan ihmisen elo vasta parantuukin, Urpilainen on jo esittänyt vaihtoehtona vakauttamislinjassaan, että ruuan ALV:tä voitaisiin kenties nostaa nykyisestä 14%:sta 17%:n juupa juu, eihän se heitä hetkauta tuon taivaallista, mutta entäpä heikosti toimeentuleva yhä kasvava kansanosa ???
Kirpaisee siis aivan älyttömästi vaikka, siis, juu vain kolmesta prosentista kyse, mutta kun jo nykyisinkään kaikki ei pysty koko kuukautta elämään ilman ruoka apua, niin onko tässä hallituksen touhussa siis enään mitään kohtuutta ?? No ei ole !!
Yleiseen arvonlisäveroon ei ilmeisesti ole halukkuutta koskea, mutta ruokaan on, joka nyt on aivan välttämättömyys ihmiselle kuin ihmiselle ja sekin jo lähes estetään osalta ihmisistä, ei vaan voi käsittää !! MURRR

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: ruoka, alv, vähävaraiset