Share |

Kaikki osallistuvat, koska Suomi ....

Tiistai 12.4.2016 klo 20:46 - Kimmo Toroska

Hallitus/eduskunta esimerkillinen ;)

-Palkkamalttia vaadittiin sen saivat
-Työajan pidennystä vaadittiin, sen saivat
-Lomarahojen leikkausta vaadittiin, sen saivat
-Ym ja ovat saaneet

Siitä lohdutuksena, kansanedustajien palkkiot nousivat, joten kyllä kelpaa yhteiseen hiileen taas puhaltaa, koska maallamme menee niin huonosti, että jokaisen pitää hieman joustaa !

MURRRR

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Palkat, eduskunta

Vaalien jälkitunnelmat.

Maanantai 20.4.2015 klo 23:43 - Kimmo Toroska

Kiitos kaikille minulle äänensä antaneille, kiitettävä suoritus pieneltä ja varsinkin vasta Satakuntaan rantautuneelta puolueelta, noin 3 kuukautta aikaa rakentaa organisaatio valmiiksi :)
Nyt ei muuta, kuin katse kohti kuntavaaleja ja todellista läpimurtoa !!

Erityinen kiitos tukijoilleni ja varsinkin vuokseni ahkeroineille henkilöille, jotka jaksoitte jakaa esitteitä ym ym.

Tällä porukalla toukokuun lopulla saunotaan ja nautitaan kesästä ;)

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Eduskuntavaalit

YLE vaalitenttini

Perjantai 13.3.2015 klo 11:18 - Kimmo Toroska

Tästä linkistä pääsee suoraan YLEn vaaligalleriaan minun hektiseen neliminuuttiseeni !
Käykäähän katsomassa ja saa myös jakaa :)

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Eduskuntavaalit

Ehdokkuuteni

Lauantai 7.6.2014 klo 22:35 - Kimmo Toroska

Nyt kun nämä jäsenäänestykset kansanedustajaehdokkuudesta alkavat myös meillä Satakunnassa maanantaina 9.6 ja kestää 22.6 asti (äänestys postiäänestyksellä ja äänioikeutetuille tulee paperit kotiin), niin ajattelinpa laittaa omasta ajatusmaailmastani muutaman rivin tekstiä, koska olenhan siis itsekin ehdokkaana ehdokkaaksi numerolla 13024.

 

Olen siis ollut jo vuodesta 2008 asti Perussuomalaisten jäsenenä ja lähes alusta saakka erittäin aktiivisena sellaisena :)

Vuodesta 2011 asti olen toiminut Luvian Perussuomalaisten puheenjohtajana ja vuoden 2013 alusta lähtien kunnanvaltuutettuna ja kunnanhallituksen jäsenenä ym.

Tämän vuoden 2014 alusta lähtien olen ollut myös Satakunnan Perussuomalaiset ry:n puheenjohtaja ja pitänyt toimesta erittäin paljon, paljon on saatu aikaan, mutta toki erittäin paljon on vielä tehtävänä, varsinkin yhteistyön lisäämisessä, koska eihän kukaan ole yksin mitään, vaan koko jäsenistö on se voimavara ja Perussuomalaisten vahvuus, jolla saamme asioita muutettua meidän tavallisten ihmisten näköiseksi ja oloiseksi.

Tuen täysin Perussuomalaista aatemaailmaa, joka edellyttää, että yhteiskuntamme jäsenillä tulee olla oikeus ihmisarvoiseen elämään. Jokainen kansalainen on yhtä ainutlaatuinen ja arvokas.

Kukaan meistä ei ole syntynyt tänne turhaan, vaan kaikkia tarvitaan. Mahdollisuus työntekoon sekä sosiaaliseen turvallisuuteen on taattava jokaiselle Suomen kansalaiselle.

 

Maaseudulla ongelmat ovat aivan toiset, kuin suurissa kaupungeissa, mutta tarvitsemme järkevää aluepolitiikkaa, EI kaupunkien ja maaseudun vastakkainasettelua, vaan sitä yhteistyötä, jolla molempien hyvät ja huonot puolet tulevat hyötykäyttöön ja epäkohdat ratkotaan, tiedän molemmista puolista ja asuinpaikoista, koska olenhan Nakkilasta kotoisin, mm. Porissa kymmenisenvuotta ja nykyisin Luvialla asusteleva, eli pienestä ja Satakunnan mittakaavasta suuresta asuinpaikasta on kokemuksia, niin hyviä, kuin huonojakin.

 

Yrittämisen arvostuksen nostaminen, siis tarkoitan oikean yrittämisen, eli mikro-, pien- ja perheyritykset, joissa on sitä oikeaa ja todellista yrittämisen makua ja intoa, koska silloin asiaa tehdään itselle ja itseltä, eikä minkään suuryrityksen puitteissa, tuohon ryhmään kuulun myös itsekin, eli mikroyrittäjänähän toimin tällä hetkellä ja ensimmäisen kerran jo vuodesta 1989.

Olen kokenut ne yrittämisen riemut ja todellakin myös ne alamäet rankimman kautta, mutta aina olen ylös noussut ja elämää rakentanut, joten luonne "periksi ei anneta" on sopiva kohdallani ja tiedän, mitä alamäessä oleva ihminen tarvitsee ja mitä ei (ei syyllistämistä ja aliarvioimista todellakaan) ja tuo on sellainen asia, johon haluan myös tulevaisuudessa voida vaikuttaa.

 

Tuossa vain muutama kohta ajatusmaailmastani, mutta jo noiden vuoksi toivoisin, että antaisitte jäsenäänestyksessä äänen myös minulle, siis numerolle 13024, jolloin saisin valtuudet aloittaa ajatuksieni toteuttamisen käytännössä ja mahdollisuuden tehdä pienen ihmisen eteen konkreettista hyvää työtä koko Satakunnan parhaaksi !

 

Terveisin Kimmo

 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Eduskuntavaalit, jäsenäänestys, kansanedustaja