Share |

Suomen "puolustajat" vauhdissa HUH HUH

Keskiviikko 3.8.2016 klo 9:19 - Kimmo Toroska

"Vihreiden nuorten puheenjohtajat aloittivat kampanjan, jolla he haluavat osoittaa, että rasistiselle toiminnalle ei ole sijaa Suomessa."
He haluavat lakiin mm. 
"Rotusyrjinnän vastaisen sopimuksen nimissä velvollisuus kieltää rasismia edistävät ja siihen yllyttävät järjestöt sekä muu organisoitu toiminta. Myös tällaisiin järjestöihin tai toimintaan osallistumista on sopimuksen mukaan pidettävä laissa rangaistavana tekona. " ym ym.

Eli käytännössä tuo tarkoittaisi kaikenlaisen suomalaisuuteen liittyvän toiminnan kriminalisoimisen, mutta ei koskisi islamistien rasismiin suomalaisia kohtaan, esimerkiksi moskeijoissa saisi huoletta harrastaa rasismia Suomea ja suomalaisuutta vastaan.

En ymmärrä edelleenkään, miksi eräät tahot haluavat tieten tahtoen hajoittaa ja hävittää oman maansa kulttuurin toisten kulttuurien alle, eikö oma kulttuuri ole heille säilyttämisen arvoista ja eikö vanhempiemme ja isovanhempiemme työ ole minkään arvoista heille ??

Suomi on hyvä maa suomalaisille, jota ei pidä Lähi-Idäksi muuttaa, vai onko näiden "tuhoajien" mielestä Lähi-Idässä oleva tilanne tavoittelemisen arvoista ja maahamme haluttavaa ?
Minusta ei !!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Suomi, suomalaisuus

Maamme on säilytettävä !

Tiistai 5.4.2016 klo 10:59 - Kimmo Toroska

Aihetta huoleen ? Minusta kyllä.

Kuten olen monesti todennut, niin olemme pieni itsenäinen oman kulttuurin omaava kansa, oman maan itsenäisyyden ja rauhassa elon puolesta taistelemaan joutunut, sekä vapaudesta ja kulttuuristamme, eli suomalaisuudesta kovan hinnan aikoinaan maksamaan joutuneet.
Nyt kuitenkin kaikki on tehty luovutettavaksi ilman vastarintaa pois ! Miksi ?
Jaa a, minä ainakaan en sitä voi käsittää.
Meillä on kovalla työllä rakennettu maa, joka on suomalaisille hyvä ja olemme sitä suojelleet maailman pahuudelta.
Nyt kuitenkin johtomme on valmis päästämään tämän kaiken murenemaan, johtuen juuri täysin eri kulttuurista tulevista turvapaikanhakijoista, joista aitoja hädässä olevia on vain pieni osa.

Eli nyt käynnissä oleva ”rikastuttaminen” suoritetaan päättäjiemme toimesta maahamme täysin ilman vastarintaa, eli he eivät arvosta isiemme taistoja ja maamme rauhallisena pysymistä !
Olemme joutuneet ja olleet valmiita tiukentamaan omaa elintasoamme, vaatimuksiamme, tekemään enemmän ym ym, jotta maamme suomalaisena ja rauhallisena pysyisi, mutta mutta ...
Nykyinen ja edellinen hallitus on tehnyt päätöksiä, joilla koko entinen hyvinvointivaltio laitetaan täysin kumoon, nykyisin ainoastaan hallitus jatkaa "hyvinvointivaltion" nimitystä ( kansalaisethan sitä ei siksi koe) ja perustellen näitä kaikkia leikkauksia sen pystyssä pitämiseen ja jopa turvapaikanhaku bisnestä välttämättömäksi.
Me olemme huonommassa jamassa, kuin esim. Kreikka ja silti meiltä leikataan ostovoimasta roimasti ja perusteluna on "hyvinvointivaltion" tulevaisuus, jotta lapsillemme ei jäisi niin suuri velka maksettavaksi ja jo muutaman päivän kuluttua tuosta päätöksestä hallitus kuitenkin päättää ½ miljardin euron lisäbudjetista turvapaikanhakijoiden kuluihin ! Joten mikä tärkeintä päättäjille ? Vuotuiset kuluthan turvapaikanhakija rumbasta tulee olemaan 1-2 miljardia varovaisesti arvioiden.
Maamme on totaalisessa lamassa, Eurooppa hälytystilassa, mutta mitä tekee Suomi ?
No, avasi vastaanottokeskuksia lähes joka päivä, mutta kuka niistä kuluista välittää, pitäähän vieraanvarainen olla, vai pitäisikö kuitenkaan ?
Ei todellakaan !
Nyt oikeasti rajat kiinni, rajavalvonta tiukaksi ja välitön käännytys rajalta vähintäinkin paperittomille, ilmat lämpenevät ja niin myös uusi vyöry on alkamassa.
Venäjä teki hienon päätöksen, kun lupasi sulkea turvapaikanhakijoiden pääsyn maahamme pohjoisesta, vaan ei se riitä, sillä jospa laitettaisiin myös oma rajavalvontamme kuntoon, jokaisen itsenäisen maan pitää valvoa oman maansa rajoja ja suojella kansaansa, miksi siis Suomi ei niin tee !
Mikään kansa, joka on n.5.5 miljoonainen, ei kestä tällaista vyöryä, ei taloudellisesti, eikä myöskään niin, että oma kauan vaalittu ja hyväksi havaittu kulttuuri säilyisi !Kukaan ei tiedä, montako sataa, tai tuhatta terroristia on maahamme ”turvapaikanhakijana” tullut, virallinen luku ministeri Orpolta on hieman yli 300, mutta mikä on totuus. Vaikka maassamme olisikin tuo 1% turvapaikanhakijoista terroristeja, siinä on juuri se 1% liikaa, miettikääpä vaikka jos teillä on 100 irtokarkkia ja yksi niistä on myrkytetty, haluaisitteko silti napostella niitä ?

Euroopassa on pamahdellut tuhoisasti ja on vain ajankysymys, milloin Suomi kokee saman, eikä siinä vaiheessa lohduta päättäjien vakuuttelut, että se oli vain yksittäistapaus !

Oma teemani on ollut jo pitkään: On tullut aika olla itsekäs, ensin Suomi ja suomalaiset !

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Suomi, suomalaiset

Kahden "kansamme auttajan" tölväykset.

Sunnuntai 10.1.2016 klo 20:06 - Kimmo Toroska

Husu Hussein vetoaa US:ssa Sipilään ja Stubbiin seuraavasti:

"Ei lakia kansalaisten käsiin. Hussein vetoaa pääministeri Juha Sipilälle (kesk.) ja valti­o­va­rain­mi­nis­teri Alexander Stubbille (kok.) osoit­ta­mas­saan avoimessa kirjeessä, että maan ei saa antaa joutua tilanteeseen, jossa kansalaiset ottavat lain omiin käsiinsä.
On aika sanoa että emme hyväksy asioiden nykytilaa."

Totta ja täyttä potaskaa, riippuen siitä, kuinka haluaa Husun tekstin ajatella ja siten, kuin Husu sen tarkoittaa, se on täyttä propagandaa.
Eli Husun mielestä ainoastaan katupartioille pitää laittaa laista riippumatta rajat, mutta ei ahdistelijoille, eikä raiskaajille, sillä se on hänen mielestään väärin, eihän Suomessa saa ketään olla kriittinen muita, kuin suomalaisia kohtaan !
Toisaaltaan (mitä Husu ei tarkoittanut) asian voisi käsittää niinkin, että hän myös haluaa rajat kiinni, että maamme ei joudu pahempaan tilanteeseen Hymiö wink
(Lisään vielä, että katupartiot eivät ole ottamassakaan lakia omiin käsiinsä, vaan toimivat näkevinä silminä ja ilmoittavat viranomaisille mahdollisesta uhasta)

Nazima Razmyar puolestaan kirjoittaa blogissaan näin:

"Varmasti jokainen on iloinen siitä, että naisiin kohdistuva seksuaalisluonteinen henkinen ja fyysinen väkivalta otetaan vihdoin vakavasti. Moni kuitenkin ihmettelee, miten voi olla, että vasta kun kourijan käsi on totuttua tummempi, asiasta kiinnostutaan?"

Eiköhän ahdisteluista ja raiskauksista ole ennenkin tuomiot tulleet, mutta ne ovat olleet (sanan oikeassa merkityksessä) yksittäistapauksia, eikä kuten nykyisin, usean miehen yhdessä tekemiä ja nykyisin jopa useisiin eri tyttöihin ja naisiin saman aikaisesti kohdistuvia !
Olemme Suomessa ja olemme suomalaisia, joten pitäisikö kansanedustajiltakin vaatia ennen ehdokkaaksi pyrkimistä edes pienimuotoinen koe, ajaako ehdokas mahdollisesti kansanedustajaksi päästyään suomalaisten, vai minkä maan kulttuuria ?

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Suomi, ahdistelut, katupartiot

Isiemme tähden !

Keskiviikko 30.12.2015 klo 23:31 - Kimmo Toroska

Suvakit_syyllisyydentuntekoot_3.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Suomalaisuus, Suomi

Suomi on suomalaisten oma maa !

Sunnuntai 27.12.2015 klo 18:56 - Kimmo Toroska

Suomi on suomalaisten oma maa !

Jos ei menneitä sisukkaita per..leitä olisi ollut maatamme säilyttämässä, niin tilanne olisi aivan toinen, mutta koska olemme maamme itsenäisenä pitää tähänkin asti saaneet, niin emme saa sitä nytkään luovuttaa !

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Suomi, suomalaisuus

Keväällä maamme täyttyy !!

Sunnuntai 20.12.2015 klo 23:37 - Kimmo Toroska

Turvapaikanhaussa on syklit !

En pelottele ketään, mutta toteanpahan vain.

Nyt hetkeksi rauhoittunut turvapaikanhakijoiden vyöry, siis ei loppunut, vaan nimellisesti vähentynyt.(Kiitos ilmastomme)

Odottakaahan kevääseen, silloin alkaa suurempi vyöry, kuin nyt loppukesästä nähtiin.
Mikäli hallituksemme ei saa toimiaan vyöryn kuriin laittamiseksi tehtyä (ei saa, tuskin edes halua ryhtyä tarvittaviin toimiin), olemme enemmän, kuin ku...sa !

Lähes 40000 turvapaikanhakijaa jo maahamme tullut ja kaikkia näitä perustellaan Syyrian sodalla, vaikka todellisuudessa näistä maahan saapuneista ei ole syyrialaisia, kuin n. 2000, muut aivan muualta !
Pitääkö oma maamme ensin tuhota totaalisesti, ennen kuin päättäjät tajuavat asioiden todellisen laidan, vai painaako raha liikaa tässäkin asiassa ?
Nyt on Migri ja SPR saaneet liian suuren vallan päättää maamme tulevaisuudesta ja miksi ? Miksi tosiaan, en osaa vastata, koska en ymmärrä.

Eikö nyt kuitenkin pitäisi pikkuisen maamme olla meille suomalaisille se turvasatama, jollaiseksi sen olemme saaneet ja rakentaneet (kukaan muu ei meitä auta suomalaisuutta pitämään, kuin me itse), miksi siitä pitäisi luopua suosisti ?
No, minä pidän Suomea meille suomalaisille omana kotina ja siihen käsitykseen on myös tulijoiden yhdyttävä, tämä maa ei ole Irak, Iran, Afganistan, eikä edes Syyria !

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Turvapaikanhaku, Suomi

Suomalainen olen, enkä muuksi tule muuttumaan !

Keskiviikko 2.12.2015 klo 20:54 - Kimmo Toroska

Suomalainen olen, enkä muuksi tule muuttumaan !

Turvapaikanhakijat tosissaan jäämässä Suomeen, lähtö ei tule mieleenkään.
"Tulemme tuomaan myös perheemme tänne"
Suomalaisuus on muutamassa vuodessa vähemmistönä, sekö on määrättyjen "suomalaisten" tavoite ?
Saada maastamme "rikkaan" ja Eurooppalaisen (Lisäksi Lähi-Itäisen) ?
Valitettavasti näin he ajattelevat, kuten kirjailija Meriläinen tänään totesi eräässä turvapaikanhakijoita koskevassa keskustelussa, on maamme geeniperintöä hyvä saada muutettua ja se onnistuu juuri näiden turvapaikanhakijoiden ansiosta !!!
Jankutan jankuttamasta päästyänikin, että me suomalaiset muodostamme niin pienen ja itsellemme ja arvoillemme sopeutuneen kansan, että siitä pitää pitää kiinni ja sitä on vaalittava ja se on oltava hyväksyttävää.
Miksi meidät tarkoituksella ajetaan sukupuuttoon ? Ja kyllä, tarkoitin juuri sanaa sukupuuttoon !
Olemmeko me muka niin huonoa ihmisosaa, että meillä ei ole mitään arvoa, vaan heillä, ketkä maahamme tulevat lähes väkisin, on suurempi arvo kansakuntana, kuin oman maan perintö ? 
Ei, eikä ainakaan pitäisi olla !
Toki oikeasti hätää kärsiviä pitää auttaa ja suojella, mutta me emme voi uhrautua siihen kansakuntana ! 
Moni turvapaikanhakuun myönteisesti suhtautuva vertaa Karjalan evakoita nykyisiin maahantulijoihin, mutta asiassa ei ole mitään yhteistä vertauskohdetta, Karjalan evakot asutettiin omaan maahansa turvallisemmille seuduille vihollisen miehitettyä Karjalan, miksei siis näitä turvapaikanhakijoita sijoiteta omaan maahansa turvallisemmille alueille (onko kyseessä aseeton miehitys ?), aivan samoin niistäkin maista löytyy paikkoja, jossa yhtä turvallista, kuin Suomessa oli sodan aikana ja se turvallisuus oli mitä oli !
Lopuksi jälleen päädyn siihen, että maamme on säästämisen arvoinen, kuten todellakin Suomen kansalaiset ja tästä pidän kiinni !

3 kommenttia . Avainsanat: Suomalaisuus, kansakunta, Suomi

Suomalaisuudesta saa pitää kiinni !

Tiistai 24.11.2015 klo 18:50 - Kimmo Toroska

Muistakaahan hyvät ihmiset tämän myllytyksen keskelläkin, että ei ole rikos olla suomalainen.

Kannetaan ylpeänä suomalaisuutta ja varjellaan sitä !

Ei edellinen sukupolvi sitä huvikseen tehnyt, vaan siksi, että meillä olisi oma maa ja oma kulttuuri, jota vaalisimme, älkäämme siis milloinkaan sitä tosiasiaa unohtako.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Suomi, suomalaisuus

Pääministerin monologi, miksi ??

Keskiviikko 16.9.2015 klo 21:24 - Kimmo Toroska

Tässä muutama korvaan ottanut asia, jotka pääministeri Sipilä puheessaan TV1:ssä juuri nyt 16.9-15 lausui:

"Turvapaikanhakijoiden on saatava tuntea olonsa turvalliseksi maassamme"
ÖÖÖÖÖ, kuka ajattellisi sitä, että suomalaisten pitää tuntea olonsa omassa maassaan turvalliseksi ??? Lisäksi härskisti mainosti SPR:ää !

"Kipeät leikkaukset eivät tule loppumaan tähän, vaan niitä joudutaan tekemään useita vuosia ja siihen toivomme vastuullisten suomalaisten sopeutuvan"
?? Kuinka ne, joilla ei ole mitään, mistä vielä säästäisi, tai kiristäisi, voisi asiaa olla kannattamassa, tai hyväksymässä ? 
Ei mitenkään !

"Olimme etunenässä neuvomassa kreikkalaisia, otetaan nyt itse ne neuvot käyttöön"
Toki, milloin loppuu Kreikalle tukipakettien jako ? Milloin saamme Kreikalta miljardimme takaisin ? Kenties taloutemme piristyisikin, jos nämä tapahtuisivat, vai onko joku maa jo meille antamassa tukipaketteja ? Ei ole !

"Nyt on viimeisiä hetkiä laittaa Suomi kuntoon"
Kuinka pääministeri luulee sen onnistuvan, kun nyt päivittäin satoja ja taas satoja turvapaikanhakijoita rynnii hallitsemattomasti maahamme ? Ilmeisesti se ei vaikuta talouteemme pääministerin mielestä, mutta totuushan on se, että kyllä vaikuttaa ja rajusti !

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Pääministeri, Suomi

Pohjoismainen omatunto on eri, kuin ....

Tiistai 3.2.2015 klo 21:15 - Kimmo Toroska

En mainitse politiikan vuoksi, vaan ihmisenä !

Nyt on muutaman viikon ja jopa muutaman päivän sisällä tapahtunut sellaisia asioita, joita ei voi kukaan ihmisyyttä arvostava hyväksyä !
Olisiko nyt viimeistään aika meidän kaikkien havahtua tähän valitettavaan ilmiöön, eli siihen, että määrätyt tahot ei ihmisyyttä kunnioita, oli sitten kyseessä ryöstöt, raiskaukset, tai ihmishengen riisto ?
Meillä suomalaisilla on kuitenkin suurimmalla osalla lain ja oikeudenmukaisuuden taju tallella ja sellainen käsitys asioista, joka kuuluu pohjoismaiseen omaantuntoon jo äidinmaidosta saatuna !
Nyt, kun meidän oma kansallisidentiteettimme murennetaan ja lähes pakoitetaan hyväksymään muiden ajatusmaailma, niin onko kuitenkaan välttämättä hyväksi meidän sallia oman oikeustajumme ja jopa kansalaistemme hävittäminen sillä perusteella ?
Minusta ei ole, eikä voi olla enemmistönkään mielipide !

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Isis, Suomi, rikokset

Itsenäisyyden 95 vuotispäivä ?

Torstai 6.12.2012 klo 20:21 - Kimmo Toroska

Vietämme tänään jo iltaa kohti lipuvaa 95v itsenäisyyspäiväämme, vaan olemmeko itsenäisiä ? Emme ole enää nykyisin.

Aikoinaan meidän, jopa usean isä ja vielä useamman isoisä taisteli kaikesta tästä oman henkensä puolesta ja saavuttivat meille tämän itsenäisyyden !!!!

Missä olisimmekaan olleet, jos noita sen aikaisia nuorukaisia ei olisi ollut puolustamassa tätä maata, jaa a, ilmeisesti olisimme lakanneet olemasta kansana ? Kukaan, siis ei kukaan voi kieltää, saati tietää, sitä suurta työtä, mitä nämä sotaan joutuneet ovat kohdallaan kokeneet ja tehneet !

Nyt, kun sodista on jo aikaa kulunut, on vallassamme sellaista nuorta polvea, mikä ei kunnioita Suomen itsenäisyyttä ja sitä veteraanien tekemää työtä, vaan ovat valmiit antamaan maamme EU:n yhteiseen käyttöön, ei vain ilmaiseksi, vaan niin, että me Suomalaiset jopa maksamme miljardeja siitä, että itsenäisyytemme murennetaan ja alistetaan EU:n, siis käytännössä Saksan ja Ranskan vallan alle !

Minun mielestäni tällainen asia ei voi olla oikein, eikä myöskään sallittavaa, miksi ihmeessä monen vuosikymmenen itsenäisyys (95 vuotta) annetaan muutaman nuoren kokoomuslaisen, sekä toki muutaman muunkin puolueen edustajan käsiin ja annetaan murentaa koko valtio oman edun tavoittelun vuoksi ?

Tällaista asiaa en voi hyväksyä, enkä milloinkaan, siis milloinkaan, en asiaa suvaitse, eikä todellakaan suvaitse yksikään näistä alati harvenevista alle 39000:sta elossa olevasta sotaveteraanista, eikä kovin moni muukaan aito Suomalainen ! Joten, mielestäni tällaiset "Kataiset Stubbeineen" eivät ole oikeutettuja edes juhlimaan itsenäisyyspäivää ! 

Harmittaa aivan mielettömästi näiden veteraanien ja aidosti Suomen itsenäisyyttä kunnioittavien puolesta !

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: itsenäisyys, Suomi, EU, Venäjä

Nenäpäivän tuotto suomeen

Perjantai 9.11.2012 klo 23:06 - Kimmo Toroska

Aluksi heti ANTEEKSI kaikilta, mutta mutta, musta nyt tuntuu hieman pahalta tää nenäpäivä touhu, YLE lähettää suorana noin 5 tuntia lähetystä nenäpäivä keräysjuhlasta ja tiedämme, että veronmaksajat maksavat touhun, YLE ei sitä ilmaiseksi tee, toiseksi minusta nenäpäivä voitaisiin pitää, mutta niin, että näitä varoja kerättäisiin tänne Suomeen vähävaraisille, vaikkapa nyt vanhuksille, jolloin niistä saataisiin se oikea konkreettinen hyöty, eikä lähetettäisi näitä varoja kauas ulkomaille, jossa varoista häviää suurinosa aivan vääriin taskuihin ! Tärkeää saada parannettua eloa muuallakin, mutta kun se totuus on niin karua. Meillä on täällä kotonakin köyhyyttä paljon enemmän, kuin julkisuudessa kerrotaan, joten olisi oikeus ja kohtuus kohdistaa nämä varat meidän heikommin toimeentuleville ! Tällä hetkellä keräyksessä on jo yli 2 miljoonaa € kasassa, joten miettikääpä, saisiko silläkin summalla moni vanhus hyvän Joulun esimerkiksi !

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: suomi, vanhukset, keräys