Share |

Suomen "puolustajat" vauhdissa HUH HUH

Keskiviikko 3.8.2016 klo 9:19 - Kimmo Toroska

"Vihreiden nuorten puheenjohtajat aloittivat kampanjan, jolla he haluavat osoittaa, että rasistiselle toiminnalle ei ole sijaa Suomessa."
He haluavat lakiin mm. 
"Rotusyrjinnän vastaisen sopimuksen nimissä velvollisuus kieltää rasismia edistävät ja siihen yllyttävät järjestöt sekä muu organisoitu toiminta. Myös tällaisiin järjestöihin tai toimintaan osallistumista on sopimuksen mukaan pidettävä laissa rangaistavana tekona. " ym ym.

Eli käytännössä tuo tarkoittaisi kaikenlaisen suomalaisuuteen liittyvän toiminnan kriminalisoimisen, mutta ei koskisi islamistien rasismiin suomalaisia kohtaan, esimerkiksi moskeijoissa saisi huoletta harrastaa rasismia Suomea ja suomalaisuutta vastaan.

En ymmärrä edelleenkään, miksi eräät tahot haluavat tieten tahtoen hajoittaa ja hävittää oman maansa kulttuurin toisten kulttuurien alle, eikö oma kulttuuri ole heille säilyttämisen arvoista ja eikö vanhempiemme ja isovanhempiemme työ ole minkään arvoista heille ??

Suomi on hyvä maa suomalaisille, jota ei pidä Lähi-Idäksi muuttaa, vai onko näiden "tuhoajien" mielestä Lähi-Idässä oleva tilanne tavoittelemisen arvoista ja maahamme haluttavaa ?
Minusta ei !!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Suomi, suomalaisuus

Me olemme Suomi ja sillä hyvä !

Lauantai 9.4.2016 klo 21:56 - Kimmo Toroska

"Miten me tavalliset suomalaiset voisimme tehdä että pakolaiset sopeutuisivat tänne paremmin?"

Kysyi eräs henkilö täällä naamakirjassa.

Jos minä saan vastata, niin ei meidän pidä tehdä mitään, jos haluaa maahamme tulla ja olla, on se sopeutuminen lähdettävä tulijasta ja hän joko sopeutuu, tai jos ei, niin lähtee pois !

Meidän ei pidä, eikä ole mahdollisuuttakaan tehdä mitään niin, ettemmekö samalla suomalaisuutta hävittäisi ja siihen ei pidä kenenkään suostua, joten jos on oikea hätä, niin tervetuloa, mutta itse mukautuen maahamme ja varsinkin suomalaisten eloon !

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Suomalaisuus, sopeutus

Sisäministeriön virkamiesten moraali ?

Perjantai 26.2.2016 klo 12:38 - Kimmo Toroska

"Haluaisin elää monikulttuurisessa Suomessa."

Näin sanoo, ette arvaa kuka ?

No kyllä, sisäministeriön kansliapäällikkö Päivi Nerg !!!!!

Eli, eikö tästäkin jo voi vetää vahvan päätöksen, kuinka meillä ministeriö suhtautuu turvapaikanhakuun ja samalla siis suomalaisuuteen !

Ei hyvä ei, tuollaisessa asemassa olevalta henkilöltä pitäisi edellyttää, jos ei edes Suomen etujen ajamista, niin vähintäinkin puolueettomuutta, mutta eihän täällä MURRRR

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Monikulttuurisuus, suomalaisuus

Pohjoismainen kansalaisuus tyrmättävä heti !

Perjantai 22.1.2016 klo 9:03 - Kimmo Toroska

RKP:n Haglund ehdottaa pohjoismaista kansalaisuutta ???

Eli, käytännössä asia tarkoittaisi sitä, että kaikki Ruotsissakin kansalaisuuden saaneet turvapaikanhakijat olisivat samalla myös suomalaisia ja voisivat jatkossa siis vapaasti ilman muodollisuuksia tulla Suomeen asumaan ja olisivat oikeutettuja mm. työttömyysturvaan ym ym !!

Ei kait me tällaista pohjolaa haluta ? Ei, eikä ainakaan Suomea !!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Kansalaisuus, suomalaisuus

Isiemme tähden !

Keskiviikko 30.12.2015 klo 23:31 - Kimmo Toroska

Suvakit_syyllisyydentuntekoot_3.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Suomalaisuus, Suomi

Suomi on suomalaisten oma maa !

Sunnuntai 27.12.2015 klo 18:56 - Kimmo Toroska

Suomi on suomalaisten oma maa !

Jos ei menneitä sisukkaita per..leitä olisi ollut maatamme säilyttämässä, niin tilanne olisi aivan toinen, mutta koska olemme maamme itsenäisenä pitää tähänkin asti saaneet, niin emme saa sitä nytkään luovuttaa !

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Suomi, suomalaisuus

Joulu kuuluu meille !

Perjantai 25.12.2015 klo 21:40 - Kimmo Toroska

On joulu ilta ja tunnelma syvä !

Haluan jatkossakin, siis tulevina vuosina viettää joulua rauhassa ja myös saada lapsilleni oikeuden viettää joulua omalla tavallaan, mutta oikeudella pitää joulusta ja suomalaisuudesta kiinni !

Jo nyt on kolme uutta maata kieltäneet joulun vieton vankeuden uhalla ja se on hälyttävää.

Meille, jopa siis kaikille kristinuskoisille, varsinkin nyt itse ajattelen suomalaisia, on joulu merkittävä juhla ja sille on myös kulttuuriimme liittyvä juhlan syy.

Joissakin maissa joululla ei ole mitään merkitystä ja sitä ei heidän mielestään ole edes olemassa ja nyt maahamme on tullut ja tulee edelleen kiihtyvässä määrin juuri näitä, joille joulu ei ole juhla, vaan päin vastoin, joulu pitää kieltää.
Ilman kiihkoa, haluan vain varoittaa osan heidän tarkoitusperistään ja se on maamme mullistus, eli myös, mikäli me pikkuruinen oma kansamme emme pidä kulttuuristamme ja jopa maastamme kiinni, ne meiltä tullaan tuhoamaan ja myös kaikille meille tärkeä joulu tulee olemaan kiellettyjen listalla !
Näistäkö kaikki suomalaiset ovat valmiita luopumaan, kuten muutoinkaan Suomesta ?
Ei ja ne jotka haluavat asiat muuttaa muualta tulleiden eduksi, eivät suomalaisuus symbolia edes ansaitse !

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Joulu, suomalaisuus

Suomalainen olen, enkä muuksi tule muuttumaan !

Keskiviikko 2.12.2015 klo 20:54 - Kimmo Toroska

Suomalainen olen, enkä muuksi tule muuttumaan !

Turvapaikanhakijat tosissaan jäämässä Suomeen, lähtö ei tule mieleenkään.
"Tulemme tuomaan myös perheemme tänne"
Suomalaisuus on muutamassa vuodessa vähemmistönä, sekö on määrättyjen "suomalaisten" tavoite ?
Saada maastamme "rikkaan" ja Eurooppalaisen (Lisäksi Lähi-Itäisen) ?
Valitettavasti näin he ajattelevat, kuten kirjailija Meriläinen tänään totesi eräässä turvapaikanhakijoita koskevassa keskustelussa, on maamme geeniperintöä hyvä saada muutettua ja se onnistuu juuri näiden turvapaikanhakijoiden ansiosta !!!
Jankutan jankuttamasta päästyänikin, että me suomalaiset muodostamme niin pienen ja itsellemme ja arvoillemme sopeutuneen kansan, että siitä pitää pitää kiinni ja sitä on vaalittava ja se on oltava hyväksyttävää.
Miksi meidät tarkoituksella ajetaan sukupuuttoon ? Ja kyllä, tarkoitin juuri sanaa sukupuuttoon !
Olemmeko me muka niin huonoa ihmisosaa, että meillä ei ole mitään arvoa, vaan heillä, ketkä maahamme tulevat lähes väkisin, on suurempi arvo kansakuntana, kuin oman maan perintö ? 
Ei, eikä ainakaan pitäisi olla !
Toki oikeasti hätää kärsiviä pitää auttaa ja suojella, mutta me emme voi uhrautua siihen kansakuntana ! 
Moni turvapaikanhakuun myönteisesti suhtautuva vertaa Karjalan evakoita nykyisiin maahantulijoihin, mutta asiassa ei ole mitään yhteistä vertauskohdetta, Karjalan evakot asutettiin omaan maahansa turvallisemmille seuduille vihollisen miehitettyä Karjalan, miksei siis näitä turvapaikanhakijoita sijoiteta omaan maahansa turvallisemmille alueille (onko kyseessä aseeton miehitys ?), aivan samoin niistäkin maista löytyy paikkoja, jossa yhtä turvallista, kuin Suomessa oli sodan aikana ja se turvallisuus oli mitä oli !
Lopuksi jälleen päädyn siihen, että maamme on säästämisen arvoinen, kuten todellakin Suomen kansalaiset ja tästä pidän kiinni !

3 kommenttia . Avainsanat: Suomalaisuus, kansakunta, Suomi

Missä suomalaisten turvallisuudentunne ?

Sunnuntai 29.11.2015 klo 20:44 - Kimmo Toroska

Mihin on suomalaisuus jätetty ?

Eduskuntapuolueiden puheenjohtajat yhteen ääneen julistivat, että eivät kaikki turvapaikanhakijat ole raiskaajia !
Hienolta kuulostava julistus, mutta kuka niin on väittänytkään ?
Ei kukaan, vaan kun laumoittain eri kulttuureista vyöryy maahamme väkeä, niin kukaan, siis kukaan ei tiedä, ketkä heistä ovat mahdollisia raiskaajia saati terroristeja, niin miksi heitä maahamme päästetään, koska eikö ennaltaehkäisy olisi vastaus tähän tietämättömyyteen ?
Olisi, joten ainoa keino ehkäistä tulevat rikokset on laittaa rajat kiinni, tai erittäin tarkkaan seulontaan.

Tänään EU teki päätöksen antaa Turkille 3 miljardia "apurahaa", jotta Turkki valvoisi rajojaan paremmin, estääkseen EU:n sisälle tulevan vyöryn ;)
Samalla EU lupasi turkkilaisille viisumivapauden lokakuusta 2016 alkaen, eli haloo, siinä on seuraavaan suureen pakolaisvyöryyn annettu lupaus ja mahdollisuus !!

Nyt niin hallitus, kuin kukkahatutkin ovat huolissaan ainoastaan siitä, että turvapaikanhakijoihin kohdistuu syytöksiä, mutta miksi meitä, jotka ovat huolissaan suomalaisuudesta ja suomalaisista pidetään rasisteina ja erittäin vaarallisina kriminaaleina, jotka eivät suvaitse mitään ?
Mielestäni maassamme ei ole tyttöjen ja naisten aiemmin tarvinnut pelätä joutuvansa joukkoraiskatuiksi, ym.
Suvaitsevaisten selitys ahdisteluun on ollut, että Lähi-idän kulttuuriin kuuluu seurata naisia, jotta näkee, missä he asuvat ??
Me olemme Suomessa, eikä sellainen todellakaan kuulu meidän kulttuuriimme, se on vainoamista, joka on rikos !

Kuten monesti olen sanonut, maahamme ei voi ottaa tällaisia määriä vastakkaisen kulttuurin omaavia ihmisiä, koska me olemme suomalaisia ja he ovat sitä, mistä ovat kotoisinkin, eli jokaisella kansalla on vahva oma identiteettinsä mitä tuodaan esiin niin paljon, kuin siihen annetaan mahdollisuuksia ja nyt valitettavasti päättäjämme jättävät suomalaisuuden toisarvoiseksi ja "vieraat" vievät !
Jos eivät heti saa haluamaansa, vedotaan rasismiin, niin johan saavat tahtonsa lävitse, mitäpä suomalaisella ihmisellä ja arvolla siinä vaiheessa väliä.

Haluammeko muuttaa maamme sekametelisopaksi ?
Valitettavasti osa kansastamme haluaa hävittää kaiken sen, mitä isämme ja isoisämme (Äitejä unohtamatta) ovat meille rakentaneet, henkeään säästämättä.
Minä en halua maatamme tuhottavan, joten kannastani tulen jatkossakin pitämään kiinni ja uskon, että erittäin moni muukin suomalainen asian oivaltaa !

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Suomalaisuus, turvattomuus

Suomalaisuudesta saa pitää kiinni !

Tiistai 24.11.2015 klo 18:50 - Kimmo Toroska

Muistakaahan hyvät ihmiset tämän myllytyksen keskelläkin, että ei ole rikos olla suomalainen.

Kannetaan ylpeänä suomalaisuutta ja varjellaan sitä !

Ei edellinen sukupolvi sitä huvikseen tehnyt, vaan siksi, että meillä olisi oma maa ja oma kulttuuri, jota vaalisimme, älkäämme siis milloinkaan sitä tosiasiaa unohtako.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Suomi, suomalaisuus

Suomalaisuudesta saatava pitää kiinni !

Lauantai 10.10.2015 klo 22:51 - Kimmo Toroska

Yksinkertaisesti en vain tajua, miksi oma kansamme tuhotaan ja ajetaan muunlaisen kulttuurin alaiseksi !
Nyt eräät miettivät ja tuhisevat, että kuinka niin.
Mutta yksinkertaisesti maamme n. 5,5 miljoonainen kansamme ei kestä kymmenien- jopa satojentuhansien toisesta kulttuurista ja uskonnosta tulevien kansannousua ja siihen liittyviä vaatimuksia.
Minusta ainakin, Suomalainen kulttuuri on perintönä opittu, josta haluan pitää kiinni ja se on varmaa, että myös maahamme turvapaikanhakijoiksi tulevat haluavat pitää omasta kulttuuristaan kiinni, joten...
Se, mikä jo nyt on nähty, osa suomalaisista on valmiita antamaan kuun taivaalta näille turvapaikanhakijoille, samalla hyläten meidän omat tapamme, uskomme ja koko kulttuurimme.
Sellaista Suomeako me lapsillemme haluamme jättää ?
Minä en, vaan haluan jättää sen Suomen, joka tänne on niin sotien, kuin muiden taisteluiden ansiosta aikaiseksi saatu !

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Suomalaisuus, kulttuurit

Suomalaisena pysyn !

Maanantai 13.4.2015 klo 10:45 - Kimmo Toroska

Olemme pieni n 5,5 miljoonainen kansa ja meiltä vaaditaan kulttuurimme unohtamista ja "sopeutumista" muiden kulttuureihin ??
Miksi ??
Ei miksikään, eikä mielestäni edes pidä.
Olkaamme ylpeitä suomalaisuudesta ja vaalikaamme sitä.
Mikäli muiden kulttuurien on tänne tultava, heidän on sulauduttava omaamme !

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Kulttuuri, suomalaisuus

Suomalaisiako ?

Tiistai 22.7.2014 klo 16:47 - Kimmo Toroska

Tänään 22.7-14 julkisuudessa kohua saanut uutinen, Venäjä siis vaatii Suomea antamaan selvityksen siitä, onko suomalaisia lähtenyt sotimaan Ukrainaan.
No, siinä mitään, propaganda on aina propagandaa, mutta tuo vaatimuksen sisältö pitäisi jälleen muokata eri, eli todellisuutta vastaavaan muotoon, eli pitäisi kysyä, että onko Suomesta lähtenyt Suomen kansalaisuuden saaneita sotimaan Ukrainaan, ei siis suomalaisia sanan varsinaisessa merkityksessä.
Kuten eivät nekään henkilöt sanan varsinaisessa merkityksessä ole suomalaisia, jotka ovat Nigeriaan, tai Syyriaan lähteneet taistelemaan, vaan hekin ovat olleet Suomen kansalaisuuden saaneita, jopa entisiä turvapaikan hakijoita.
Kenties olen ahdasmielinen, mutta minusta suomalaisen ja Suomen kansalaisuuden saaneen välillä on sanamuoto eriäväisyys, jos ei jopa muutakin...

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Suomalaisuus, Ukrainan sota