Share |

Vartiainen jatkaa aivopierujaan.

Keskiviikko 18.5.2016 klo 23:16 - Kimmo Toroska

Pakko :D

Juhana Vartiainen (kok) sanoi tänään, että SDP:ssä on järjentaso laskenut viime hallituskaudesta. (Mitenkään en puolusta SDP:tä)

Minusta kylläkin SDP:n älykkyys nousi siinä samassa, kun kyseinen herra "ylijohtaja" Juhana Vartiainen loikkasi kokoomukseen ;)

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: SDP, Kokoomus, Vartiainen

Akateemisetko parempia ? Eivät.

Keskiviikko 16.7.2014 klo 21:07 - Kimmo Toroska

Eilen, siis 15.7-14 ministeri Kiuru tokaisi niin vasten minun luonnettani ja ajatusmaailmaani soveltuvan lauseen ja siis hänen kertomansa mukaan totuuden ja faktan, eli: " Akateemisesti kouluttamattomien vanhempien lapset eivät halua käydä koulua"
Eli SDP ajattelee siis niin, että me muut vanhemmat, jotka emme ole korkeakouluja käyneet, niin olemme tuottaneet tähän maahan sellaisia lapsia, joita ei koulu kinnosta laisinkaan, mutta ministeritason ihmisten lapsia kyllä ???
Itse en todellakaan hyväksy, enkä suvaitse tuollaista kategorointia keltään, vielä vähemmän ministerin suusta !
No, muistetaan, että SDP:n kannatus on laskussa edelleen, eikä vähiten ministeri Kiurun ansiosta.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Koulutus, sdp

Karmeaa mepin puhetta

Tiistai 24.6.2014 klo 22:11 - Kimmo Toroska

Demari meppi kehuu (24.6-14) kokoomuksen arvoja ja äänestäjiä fiksuiksi, sekä koko sitä porukkaa parempi osaisiksi, mutta samaan hengenvetoon haukkuu Perussuomalaisia ja Perussuomalaisten äänestäjiä moukiksi, sivistymättömiksi ja huonompi osaisiksi !
Tämä siksi, että kyseinen meppi pelkää aparthaidin leviämistä Suomessa ??
Kyseessä Jaakonsaari, kuten varmasti jo osasitte aavistaakin, jonka ÄO joutuu nyt todellakin mietintään, siis varsinkin siksi, että hän itse demari ! 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Meppi, SDP, kokoomus, kastit