Share |

Vartiainen jatkaa aivopierujaan.

Keskiviikko 18.5.2016 klo 23:16 - Kimmo Toroska

Pakko :D

Juhana Vartiainen (kok) sanoi tänään, että SDP:ssä on järjentaso laskenut viime hallituskaudesta. (Mitenkään en puolusta SDP:tä)

Minusta kylläkin SDP:n älykkyys nousi siinä samassa, kun kyseinen herra "ylijohtaja" Juhana Vartiainen loikkasi kokoomukseen ;)

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: SDP, Kokoomus, Vartiainen

Kenties ei ajankohtainen, mutta miettikääpä tätä !

Perjantai 5.9.2014 klo 10:11 - Kimmo ToroskaPääministerinä ollessaan Katainen julisti vastuun kantoa ja yhteisen kakun kasvattamista !
Me kansalaiset olemme sitä vastuuta kantaneet, omasta elintasostamme siksi jopa hammasta purren tinkineet.
Yhteistä kakkua olemme pyrkineet kasvattamaan, jotta hallitus olisi saanut ne Kataisen lupaamat asiat tehtyä ja myös tässä asiassa olemme hammasta purren omasta elintasostamme tinkineet.
Katainen kertoi saaneensa markkinavoimista niskalenkin ja me kansalaiset uskoimme ja toki samalla omasta elintasostamme tingimme.
Kun tuli tiukka paikka Kataiselle, unohtui häneltä itseltään se vastuunkanto, yhteisen kakun kasvattaminen ja kaiken maailman niskalenkit ja juosten loikkasi EU kavereidensa huomaan, jotka hänet siitä palkitsevat antamalla koko EU:hun vaikuttavan taloutta ja kasvua koskevan komissaarin salkun !
Kuinka voimme katsoa tulevaisuuteen luottavaisesti, jos oma taloutemme on ajettu heikoimpaan jamaan sotavuosien ja nyt tämä herra tuholainen voi ajaa koko EU:n talouden entistä heikoimpaan kuntoon, samalla, kun täällä Suomessa nykyinen pääministeri Stubb jatkaa omaa tuhon tietään maatamme kohtaan !
Eli näkyykö valoa tulevaisuudessa ?? 
Ei ainakaan ennen vaaleja !

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Talous, kokoomus

Karmeaa mepin puhetta

Tiistai 24.6.2014 klo 22:11 - Kimmo Toroska

Demari meppi kehuu (24.6-14) kokoomuksen arvoja ja äänestäjiä fiksuiksi, sekä koko sitä porukkaa parempi osaisiksi, mutta samaan hengenvetoon haukkuu Perussuomalaisia ja Perussuomalaisten äänestäjiä moukiksi, sivistymättömiksi ja huonompi osaisiksi !
Tämä siksi, että kyseinen meppi pelkää aparthaidin leviämistä Suomessa ??
Kyseessä Jaakonsaari, kuten varmasti jo osasitte aavistaakin, jonka ÄO joutuu nyt todellakin mietintään, siis varsinkin siksi, että hän itse demari ! 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Meppi, SDP, kokoomus, kastit

"FANTASTISET" miehet ??

Sunnuntai 15.6.2014 klo 11:56 - Kimmo ToroskaKokoomuksella tuo tunnepuoli on voimissaan, vai ?
Katainen tirautti eilen (13.6-14) porut, koska oli kaikkensa Suomen eteen antanut ja tänään (14.6-14) Stubb kyynelehti sitä, kuinka fantsua tämä pääministeriys/puolueen puheenjohtajuus on ja kehui tietävänsä nyt sen, miltä "rokki tähdestä tuntuu" ??
Kyllä nyt Suomi on "hyvissä" käsissä ja Katainen siis pätkä talouskomissaarina vetää entistä tiukemmalla meidän talouttamme uuden pääministerin apuna !
Nyt on oikeasti pyydettävä apua, jotta selviämme tästä kokoomuksen kurimuksesta.
Lisäksi on ihmeteltävä, että voiko/saako tällaista pääministerin valintaa tehdä muualla, kuin Pohjois-Koreassa ja nyt Suomessa ?? MURRRR

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Kokoomus, pääministeri, pätkähallitus

Perussuomalaisena kiitän muita puolueita !

Maanantai 16.9.2013 klo 17:49 - Kimmo Toroska

Hienoa olla Perussuomalainen ja lukea/kuunnella muiden puolueiden nuorisojärjestöjen, tai jopa emopuolueen ulostuloja !

Ikäväkseni muille puolueille, me Perussuomalaiset olemme tälläkin hetkellä yhtenäisin puolue niin nuorissa, kuin emopuolueessakin, toisin, kuin esimerkiksi kokoomuksessa ja demareissa.

Kokoomuksen on pitänyt tuoda nuorisojärjestönsä kautta omaa agendaansa esille, koska näin sitä tuodaan "salaa" julkiseksi, mutta kuinka ollakaan, siitähän ei kaikki kokoomuslaisetkaan ole enää samaa mieltä, mikä siis sopii erittäin hyvin meille Perussuomalaisille :)

SDP:n nuorisojärjestö yrittää myös päästä otsikoihin, mutta todella heikolla menestyksellä ja samalla koko demareiden puoluejohto on jo sisäisesti aivan sekaisin, mikä siis sopii erittäin hyvin meille Perussuomalaisille :)

Vasemmistoliitto on jo puoluejohdossa niin hakoteillä linjastaan, jos siis sellaista Arhinmäen johdolla ollutkaan, mikä siis sopii erittäin hyvin meille Perussuomalaisille :)

Keskustassa Sipilä kantaa, mutta viimeistään EU vaalien aikaan tuleekin kannatukseen katkos, koska oikea keskusta tulee siinä vaiheessa EU:n kannattajana ja liittovaltiokannattajana esille, mikä siis sopii erittäin hyvin meille Perussuomalaisille :)

Vihreät taipuvat omaan mahdottomuuteensa rikkidirektiivin myöden, mikä siis sopii erittäin hyvin meille Perussuomalaisille :)

Tuosta pienimuotoisesta listasta yksinkertaistaen, Perussuomalaiset ovat edelleen se ainoa ME henkinen ja oikeuden mukainen puolue, joka tulee kasvattamaan entisestään kannatustaan, ilman väkipakolla tehtäviä "ulostuloja" kuten siis muut puolueet joutuvat tekemään ja mikä loppupeleissä iskee ainoastaan miinusta kannatukseen heille :)

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Hallitus, saamattomuus, kokoomus

Uusi orjasukupolvi ?

Sunnuntai 4.8.2013 klo 17:52 - Kimmo Toroska

Kokoomuksen uusi älynväläys

Ministeri Risikko on tämän päivän 4.8.2013 aivopieru ykkönen, eli Risikko haluaa sosiaaliturvasta vastikkeellisen ??
Käytännössähän tämä tarkoittaisi sitä, että esimerkiksi toimeentulotukea tarvitseva henkilö joutuisi tekemään työtä saadakseen toimeentulotukea !!!
No ei siinä sinänsä mitään, mutta suurin osa näistä henkilöistä, jotka joutuvat tähän viimeiseen vaihtoehtoon turvautumaan ovat siis vailla juuri sitä työtä, koska ei ole työpaikkoja !! Nyt siis pitäisi tehdä työtä sosiaaliturvaa saadakseen, joka siis entisestään vähentäisi niitä oikeita työpaikkoja, joilla ehkäistäisiin toimeentulotuen tarvetta, tästä johtuen toimeentulotukea tarvitsevien määrä kasvaisi entisestään ja samoin työttömien määrä kasvaisi !!!
Tämä siis hieman kärjistäen, mutta käytännössä tapahtuisi juuri noin, kyseisellä toimella ei todellakaan helpotettaisi mitään muuta, kuin määrättyjen yritysten porskuttamista, koska saisivat ilmaista työvoimaa käyttöönsä, jolloin voisivat vähentää entisestään palkkatyövoimaa 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Kokoomus, sosiaaliturva, orjatyö

Kotitalouksien työllistäminen

Sunnuntai 14.7.2013 klo 21:03 - Kimmo Toroska

Tekis mieli kirota

Siis ihan oikeesti, tuossa MTV3 uutisia katsellessa tuli suuri hämmästys ja vihan tunne sisälle, Vapaavuori suurin silmin esittää, että pörssitulot pitäisi saada "halvemmiksi" jotta tavalliset kotitaloudet voisivat työllistää enemmän ?????????
Ai jaa, vai on tavallisilla kotitalouksilla niin paljon pörssiomistuksia, että se auttaa työllistämään kotitaloudessa työskenteleviä yrityksiä (minä yksi sellainen) ???
Lisäksi uutisessa sanottiin, että kotitalousvähennykseen pitää saada muutenkin muutosta aikaiseksi, eli tukea nostettua, siihen sanon KYLÄ, mutta muistakaapa se, että tämä hallitus ensi töikseen laski kotitalousvähennystä 1000€ ja lisäksi laskivat oikeuden 45%:n ennen tätä hallitusta vähennysoikeus oli 60%:a !!!!
Eli mitä hittoa hallitus on parantamassa, siis ainoastaan omaa töppäystään, eikä siis parantamassa kotitalouksien mahdollisuuksia palkata yrittäjiä, vaan ainoastaan helpottamassa siihen suuntaan, missä ennen oltiin ja sekin oli vähän !!
Rutinani johtuu siis siitä, että ministeri Vapaavuori sanoi, että pörssiyhtiöille pitää saada helpotuksia, että kotitaloudet pystyvät työllistämään enemmän tällaisia mikroyrittäjiä, kuin minä ??? Minä en ymmärrä asioiden yhteyttä, mutta hyvä jos joku tajuaa !! MURRRRRR

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Kotitalousvähenny, hallitus, kokoomus

Kokoomuksen korvaus

Keskiviikko 3.4.2013 klo 10:05 - Kimmo Toroska

Korvaus vaalituesta ??
Ihme touhuu, perskuta juu, no nyt on tää hallituksemme yritysverotuksen idea siis lähtenytkin kokoomuksen kamuilta, eli EK:n omilta järjestöiltä, eli valtiovarainministeriössä ei ole laskelmista ollut tietoa ?? 
Ihan ok juttu, että on "asiantuntijoita" käytetty, mutta onko se nyt silti oikein, että näitä "asiantuntijoita" onkin käytetty, ei siis pelkästään apuna, vaan suunnittelemassa koko uudistus ja siis ilman, että edes valtiovarainministeriöllä on asiasta mitään tietoa, tai siis tolkkua ja nämä "asiantuntijat" ovat erittäin läheisesti liitoksissa kokoomukseen, no ei voi olla oikein !
Toisekseen, miten siis voi olla, että valtiovarainministeri Urpilainen on kehysriihessä voinut hyväksyä kyseisen asian, koska hänellä ei ole ollut käytännössä mitään lukuja tiedossa, mitä kyseinen veromuutos tulee tarkoittamaan, eli yhtä narusta vedettävä ministeri, kuin Arhinmäkikin !
Mielestäni kokoomus olisi asetettava asian esityksestä epäilykseen lahjuksen ottamisesta ja antamisesta, koska tässähän on käynyt niin, että kokoomushan maksoi näin avokätisesti suurille vaali- ym tukijoilleen koko kansan kustannuksella ja minusta ainakaan tällainen koplaus ei voi olla puhdasta ja lainmukaista toimintaa ??

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: kokoomus, lahjus, yritysvero

Kannatuksen kasvua

Keskiviikko 13.3.2013 klo 20:36 - Kimmo Toroska

Kannatuksen liikettä !!
Nyt ollaan taas saatu lukea ja kuunnella, kuinka suurimpien hallituspuolueiden tyypilliset kannattajat ovatkin siirtymässä pois kokoomuksesta ja demareista, onko se muka ihme ?? No ei todellakaan ole !
Keskustalle on kuuleman mukaan jonkin verran yrittäjäpuolta siirtynyt, mutta kuitenkin meille Perussuomalaisille enemmän on keskustasta puolestaan siirtynyt tyypillisiä keskustan kannattajia, kuin mitä heille on kokoomuksesta mennyt !
Demareilta on työväestöä siirtynyt runsaasti Perussuomalaisten kannattajiksi, mikä täysin ymmärrettävää, koska kyllähän ihmiset jo ajattelevat itsekin.
Eli lopputulema asialle on se, että meidän Perussuomalaisten kannatus nousee jo lähikuukausina jopa ohi kokoomuksen ja siinäpä näillä kolmella muulla puolueella onkin pyristelemistä, mikäli haluavat Perussuomalaiset kärjestä pudottaa.
Olen erittäin mielissäni, että ihmiset ovat alkaneet viimeinkin havahtua, varsinkin näiden hallituspuolueiden kohellukseen ja todelliseen linjaan, jolloin suomella on edes pieni toivo selviytyä nyky hallituksen hääräämisen aiheuttamasta tuhosta !

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: perussuomalaiset, kokoomus, demarit, kepu

Kokoomuksen koiruudet :)

Keskiviikko 12.9.2012 klo 22:26 - Kimmo Toroska

Tällaisen kaskun kautta julki kokoomuksen tavalliseen kansalaiseen kohdistuvaa välittämistä MURRRR


Pikkupoika tarvitsi 50 euroa uuteen tietokonepeliin. Kuultuaan, että Jumala auttaa hädässä, poika kirjoitti Jumalalle kirjeen, jossa hän pyysi kaikkivaltiaaltamme 50 euroa. Postilaitoksella ei kuitenkaan tiedetty, minne Jumalalle tarkoitetut kirjeet pitäisi lähettää, joten se lähetettiin pääministeri Jyrki Kataiselle. Kataista pojan kirje nauratti sen verran, että hän päätti lähettää pojalle omissa nimissään kaksi kymppiä. Muutaman päivän kuluttua Katainen sai jälleen Jumalalle suunnatun kirjeen. Siinä luki: - Arvoisa Jumala. Kiitos rahasta. Jostain syystä olit kuitenkin lähettänyt sen Kokoomuksen kautta ja kuten tavallista, he olivat vetäneet välistä 60 prosenttia.

Terveisiä Kokoomukselle!"

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: kokoomus, vero, huijaus