Share |

Suomen "puolustajat" vauhdissa HUH HUH

Share |

Keskiviikko 3.8.2016 klo 9:19 - Kimmo Toroska


"Vihreiden nuorten puheenjohtajat aloittivat kampanjan, jolla he haluavat osoittaa, että rasistiselle toiminnalle ei ole sijaa Suomessa."
He haluavat lakiin mm. 
"Rotusyrjinnän vastaisen sopimuksen nimissä velvollisuus kieltää rasismia edistävät ja siihen yllyttävät järjestöt sekä muu organisoitu toiminta. Myös tällaisiin järjestöihin tai toimintaan osallistumista on sopimuksen mukaan pidettävä laissa rangaistavana tekona. " ym ym.

Eli käytännössä tuo tarkoittaisi kaikenlaisen suomalaisuuteen liittyvän toiminnan kriminalisoimisen, mutta ei koskisi islamistien rasismiin suomalaisia kohtaan, esimerkiksi moskeijoissa saisi huoletta harrastaa rasismia Suomea ja suomalaisuutta vastaan.

En ymmärrä edelleenkään, miksi eräät tahot haluavat tieten tahtoen hajoittaa ja hävittää oman maansa kulttuurin toisten kulttuurien alle, eikö oma kulttuuri ole heille säilyttämisen arvoista ja eikö vanhempiemme ja isovanhempiemme työ ole minkään arvoista heille ??

Suomi on hyvä maa suomalaisille, jota ei pidä Lähi-Idäksi muuttaa, vai onko näiden "tuhoajien" mielestä Lähi-Idässä oleva tilanne tavoittelemisen arvoista ja maahamme haluttavaa ?
Minusta ei !!

Avainsanat: Suomi, suomalaisuus


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini