Share |

Oikeutta eläimille hyväksyy Halal-teurastukset, viis eläinten kärsimyksistä !

Share |

Torstai 7.4.2016 klo 16:05 - Kimmo Toroska


Oikeutta eläimille oli, siis oli eläinten oikeuksien puolustaja, mutta kas kas, kun tuli kyseeseen halal-teurastus mieli muuttuukin nopeasti !

"Oikeutta eläimille: 
Ymmärrämme huolen teurastettavien eläinten kärsimyksestä, mutta emme hyväksy vastustuksen rajaamista koskemaan ainoastaan marginaalisia rituaaliteurastuksia. Islaminuskoisia on Suomessa vain noin 1,2 prosenttia väestöstä. Huolimatta siitä, että yhä useammat ihmiset esimerkiksi Irakista ja Syyriasta ovat joutuneet pakenemaan sotia ja terrorismia, ei islaminuskoisten määrän ennusteta kasvavan Suomessa kuin noin kolmeen prosenttiin.

Kannustamme jokaista eläinten kohtelusta huolestunutta kasvissyöntiin, emme valitsemaan eri eläinlajien tai tappamisen tapojen välillä.

Rituaaliteurastusten vastustamisen taustalla tuntuu valitettavan usein vaikuttavan islamofobia tai suoranainen rasismi. Muukalaisvihamielisen maailmankatsomuksen verhoaminen valikoivaan eläinsuojeluun on erityisen ikävää. Varmistuthan, että omaa huoltasi eläinten hyvinvoinnista ei käytetä hyväksi rasististen ideologioiden ajamiseen. Oikeutta eläimille on ehdottoman antirasistinen järjestö."

Eli ei hätää, koska rituaaliteurastettujen eläinten syöjiä on vain prosenteissa ?

Avainsanat: Halal, eläinsuojelulaki, Animalia


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini